![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Lielais Ljaunais Meerglis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
To Shinobi-sama : nu seedies 10 filozof, augstaakaas matemaatikas doktor un vienkarshi kosomolec! (nu vai kaa nu tur bija). Vareetu jau pakomenteet tavu dziljo domu, bet uz stulbumu parasti neatbild
![]() To Taka: Jaa, pateikt "sux" es maaku, pie tam skalji un paarliecinoshi ![]() To Saiko: 'neko daudz neesmu redzējis...' / 'to ko esmu redzējis bija ciešams...' .. wtf? tad kāpēc jātaisa stulbas tēmas un jāraksta tas par ko neesi pārliecināts vismaz par procentiem 90 !? Esmu paarliecinaats par visiem 100! Kaut kaadi greizi tev citaati, jeb arii tu lasi tikai katru otro vaardu? Maybe tu arii esi no tiem neapmierinaatajiem, kam vieglaak pateikt ka es esmu lohs? ![]() PS: un vispaar kas sheit notiekaas ar vaarda briiviibu? Taa tachu ir viena no lielaas demokraatijas krutaakaajaam izpausmem. Nafig topikus veert ciet, kad pats LLM nav atbildeejis liidz galam? |
![]() ![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
garamejot
runajot par terorismu, rasismu, shovinismu, feminismu, anarhismu, blablaismu etc..etc ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:24 |