![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Lielais Ljaunais Meerglis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
To Shinobi-sama : nu seedies 10 filozof, augstaakaas matemaatikas doktor un vienkarshi kosomolec! (nu vai kaa nu tur bija). Vareetu jau pakomenteet tavu dziljo domu, bet uz stulbumu parasti neatbild
![]() To Taka: Jaa, pateikt "sux" es maaku, pie tam skalji un paarliecinoshi ![]() To Saiko: 'neko daudz neesmu redzējis...' / 'to ko esmu redzējis bija ciešams...' .. wtf? tad kāpēc jātaisa stulbas tēmas un jāraksta tas par ko neesi pārliecināts vismaz par procentiem 90 !? Esmu paarliecinaats par visiem 100! Kaut kaadi greizi tev citaati, jeb arii tu lasi tikai katru otro vaardu? Maybe tu arii esi no tiem neapmierinaatajiem, kam vieglaak pateikt ka es esmu lohs? ![]() PS: un vispaar kas sheit notiekaas ar vaarda briiviibu? Taa tachu ir viena no lielaas demokraatijas krutaakaajaam izpausmem. Nafig topikus veert ciet, kad pats LLM nav atbildeejis liidz galam? |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
||
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
to bypass: LOL LOL LOL..... ![]() ![]() ![]() Tu vispaar sajeedz ko runaa visu vainu uz skolotaajiem noveljot. Vot to var izdariit tikai taac kuram uzciitiiba un veelme izzinaat ir 0... NULLE. Ja gribeesi iemaaciities tad pat ja tu esi stulbs tad kaut ko tomeer iemaaciisies. Skolotaajs patiku var izbojaat bet tas pieraada ka tev taa lieta taa arii nekad iipashi nav intereseejusi un taa ir tikkai mirklja aizraushanaas. Par to laiku kad es nebiju dzimis, no tava teiktaa izriet ka veesture ir tikkai ataaalas atminjas cilveeku praatos un, ka balstiities var tikkai uz to laiku kad esi pats dziivojis un to ko pats pieredzeejis. Tad jau iznaak, ka mees neatshiramies no Adama un Ievas viss mums ir jauns un maacamies tikkai no savaam kljuudaam un viss kas noticis liidz pasaules radiishanai ir mums dzilji paraleeli(muus nekad neskars muusu pasteeveeshnas laikaa). Tas vien jau pieraada, ka tu neuzklausi citus cilveekus un striidies tikkai lai uzkurinaatos, un savas domas nemaniisi. Stuurgalviiba ir laba lieta bet piekaapties arii jaamaak. Ja tev tas sagaadaa baudu tad es tevi arii varu nosaukt par muljki. Un abas puses paliks apmierinaatas: Tu, ka atradis ka kaac domaa atshiriigi un ir kavlificeejis kaa mulkis tavaa izpratnee.(es tev shur tu tur piekriitu bet tas kaa tu reizeem izsakies ir absoluuti beernishkiigi sorry bet taa nu tas ir, klaji noliedz tikkai taadi kas necenshas izprast) Es, ka jautri parunaaju un pavadiiju kaut kaa briivo laiku Mini man geenija definiiciju taadaa gadiijumaa un kas tavaa izpratnee ir talants Talants kaa taads ir tikkai tad talants kad kaac to ierauga un noveertee, ka tavs talants ir sabiedriibai vaidziigs un sabiedriiba saprot, kas tas tev par talantu. Talants ir jaazikopj. Ar pliku talantu nekur tu netiksi. Man ir rezervee dziivi piemeeri, ka tavs taa teiktais talants negarantee neko. Viens bija kad meitene tikkai ar talantu ziimeeshanaa tika maakslas akadeemijaa, bet vinja pati savu talantu nemaaceeja izkopt un uzlabot un peec pirmaa kursa izlidoja no fakultaates paliekot par viduveejiibu. Un otrs piemeers tieshi tas pats variants bija ar manu pazinju, vinjam bija talants muuzikaa.
tas viss ir bulshits un taa tava priekshrociiba ir tikkai pashaa PASHAA saakumaa peecaak jau ir smags darbs.
-------------------- ![]() |
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:32 |