![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
shajaa darbaa tiek atteelota cilveeces naakotne ar nelielaam atsauceem uz filmu seeriju "terminators"
siikaakus paskaidrojumus sniegshu peec luuguma, bet patiikamaak baudiit maakslasdarbu nezinot pamatdomu, atklaajot to pasham. ziimeejumu ievietoju ar pseidoniimu. . Edit by edg: Darba autors ir GDE, un tas nav ETM. Tas, lai nevienam nerastos paarpratumi. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, ETM, labāk palika, ja? kas attiecas uz ''vērtē pēc autora'' - nepazīstu un negribu pazīt edg, jo man ir informācija, ka viņš deviņos no rīta ir spējīgs ievoļīt tavā mājā un iztraucēt tavu gājienu uz ikrīta tualeti..
un tomēr - my mistake, bet nesaprotu tava ''lielā prikola'' ideju, ne arī to, ko tu ar to centies panākt. ok, daži to zīmējumu uzskata par crap, bet tad jau tiešām nav svarīgi, no kuras pakaļas tas darbs nāk. nu, atzīstos - es tak arī nepārzinu visus edg darbus, un, ja tu tagad ieposto vienu ar kaut kādu Dekstera cienīgu plānu kko pierādīt, nu, nezinu, vai vērts. un runa jau tāpat ir par darbu pārkristīšanu un piesavināšanos kā savu, nevis par to smukumu. aleluja, ceru, ka šitas drīz tiks izbeigts. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
- nepazīstu un negribu pazīt edg, jo man ir informācija, ka viņš deviņos no rīta ir spējīgs ievoļīt tavā mājā un iztraucēt tavu gājienu uz ikrīta tualeti.. un tomēr - my mistake, bet nesaprotu tava ''lielā prikola'' ideju, pirmkart nevis 9 no ritā bet divos naktī, vari pateikt savam informatoram ka viņš s***s a*s,kads tam sakars ar šo topiku? un tomēr - my mistake, bet nesaprotu tava ''lielā prikola'' ideju, es domaju katu daudz ko dzive neizproti,ta jau ir tava problēma. šis uzskatamais piemērs parāda to ka EDG NEPROT ZĪMET un nekad to nav pratis. UN šis tā dēvētajs prikols ir domāts atsevīšķiem savstarpeji pazīstamiem cilvēkiem. nav jau brīnus ka tu to neizprati . DOH |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
UN šis tā dēvētajs prikols ir domāts atsevīšķiem savstarpeji pazīstamiem cilvēkiem. taadaa gadijumaa var arii iet un baazt draugiem.lv savaa galerijaa savus "prikolus", nevis taisiit jaunu topiku kursh tiek piespamots pilns.... ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
UN šis tā dēvētajs prikols ir domāts atsevīšķiem savstarpeji pazīstamiem cilvēkiem. taadaa gadijumaa var arii iet un baazt draugiem.lv savaa galerijaa savus "prikolus", nevis taisiit jaunu topiku kursh tiek piespamots pilns.... ![]() luudzu, nepiespamo manu topiku! Paldies. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:25 |