![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
shajaa darbaa tiek atteelota cilveeces naakotne ar nelielaam atsauceem uz filmu seeriju "terminators"
siikaakus paskaidrojumus sniegshu peec luuguma, bet patiikamaak baudiit maakslasdarbu nezinot pamatdomu, atklaajot to pasham. ziimeejumu ievietoju ar pseidoniimu. . Edit by edg: Darba autors ir GDE, un tas nav ETM. Tas, lai nevienam nerastos paarpratumi. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Luudzu, bez fleima!
ETM, sipps, shis topiks paraada tikai to, ka juus neizprotat Dailes buutiibu. Protams, ka ir svariigi, vai ziimeejuma autors esmu es vai tu! Zini, gariigi atpalikushu beernu uzslavee, ja vinjam gandriiz izdodas aizskaitiit liidz pieci. Mans gadiijums gan pilniigi un nemaz nav ar to saistiits, jo darbi ir vienkaarshi gjeniaali, un tu esi apdaliits, paliekot bez maakslinieciskaa dailjuma noveerteeshanas speejaam. Un veel, zini, cilveeki Jaanjos dzer alu, bet taapeec nav jaacelj azhiotaazha, ka alus tiek pirkts "nepelniiti". Taada ir tradiicija! Ceru, ka esi speejiigs (un tu arii) iebraukt manis teiktajaa. Ir ljoti labi, ka topiks ir tieshi forumaa, jo tas par sliktu nenaak nevienam, kursh te kaut ko ziimee. Diemzheel, preteeji GM, kursh veel naivi cer uz apjeegaam, es esmu paarliecinaats, ka gandriiz neviens nedabrauks, ka ziimee meeslus. Gluzhi otraadi - vinji redzees, ka ziimee labaak par "ETM" maakslu, un jutiisies pashpaarliecinaataaki. Bet, kaa saka - pieredze ir laba lieta. Jauniibaa vajag dariit visu ko, lai peec tam aplauztos, un guutu veertiigu pieredzi. Shis topiks ljaus tikai sagatavot shokam un atcereeties, ka ljauni cilveeki reiz teica, ka buus aplauziens. Bet tas tikai tiem, kas speej izlasiit vairaak par 3 vaardu postiem. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
ETM, sipps, shis topiks paraada tikai to, ka juus neizprotat Dailes buutiibu. Hahaha! Tu labāk būtu pajautājis vai kāds izprot tavu Dailes būtību? Visi reply posti tavā topikā ir ar acīmredzamu ironijas pieskaņu. Es ar tur gandrīz neko vairāk par bērna rokas ķēpājumiem neredzu. Ok, paņirgāties var, bet lai to sauktu par mākslu? Tālu tur līdz mākslai. -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
ETM, sipps, shis topiks paraada tikai to, ka juus neizprotat Dailes buutiibu. Hahaha! Tu labāk būtu pajautājis vai kāds izprot tavu Dailes būtību? Visi reply posti tavā topikā ir ar acīmredzamu ironijas pieskaņu. Es ar tur gandrīz neko vairāk par bērna rokas ķēpājumiem neredzu. Ok, paņirgāties var, bet lai to sauktu par mākslu? Tālu tur līdz mākslai. Tu droshi vien par anekdoteem arii smejies naakoshajaa dienaa. Manis teikto nevar buut TIK gruuti saprast! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:10 |