![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
shajaa darbaa tiek atteelota cilveeces naakotne ar nelielaam atsauceem uz filmu seeriju "terminators"
siikaakus paskaidrojumus sniegshu peec luuguma, bet patiikamaak baudiit maakslasdarbu nezinot pamatdomu, atklaajot to pasham. ziimeejumu ievietoju ar pseidoniimu. . Edit by edg: Darba autors ir GDE, un tas nav ETM. Tas, lai nevienam nerastos paarpratumi. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Preciizi, kaa Sepiroth teica!
Ieveerosim, ka ieksh Forgotten Memory, kura ir viena no labaakajiem ziimeetaajiem, ir uzziimeejusi tikai divus ziimeejumus. http://otaku.lv/index.php?showtopic=2230 Un es pilniigi un galiigi tieshaam bez sarkasma uzskatu, ka tas ir normaali, ka cilveeks liek tik daudz ziimeejumus, cik vinjsh grib. Nevar topiku veert ciet tikai taapeec, ka topika autors nevelta visu savu dziivi ziimeeshanai! Katrs ziimee, kad grib, un, ja vinja kaut reto ziimeejumu cilveekiem patiik apspriest, tad topiks ir izdevies. ETM gadiijumaa gan tas ir zagts darbs no GDE... Bet mees tachu ceram, ka ETM sanjemsies un kaut kad uzziimees arii kaadu savu darbu! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Un es pilniigi un galiigi tieshaam bez sarkasma uzskatu, ka tas ir normaali, ka cilveeks liek tik daudz ziimeejumus, cik vinjsh grib. nu labi kljuudiijos, nevajag klapeet ciet.... ![]() un varbuut ka darbs nemaz nav zagts bet gan noziimeets, jo pat labaakais veids kaa iemaaciities ziimeet ir noziimeet citu darbus... un varbuut ka mees nemaz nedriikstam teikt ka vinja darbs ir crapworks un vinjam pasham ir lauzti pirksti... iespeejams ka vinjsh tikai maacaas un mums vajadzeetu komenteet vinja darbus, nevis nopelt vai slaveet tos... un es protams(?) ceru ieraudziit kaadu orgjinaalu darbu no ETM... ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Paldies, edg, par izpaliidziibu.
un un varbuut ka darbs nemaz nav zagts bet gan noziimeets, jo pat labaakais veids kaa iemaaciities ziimeet ir noziimeet citu darbus... un varbuut ka mees nemaz nedriikstam teikt ka vinja darbs ir crapworks un vinjam pasham ir lauzti pirksti... iespeejams ka vinjsh tikai maacaas un mums vajadzeetu komenteet vinja darbus, nevis nopelt vai slaveet tos... un es protams(?) ceru ieraudziit kaadu orgjinaalu darbu no ETM... ![]() Ir jau diezgan skaidri pateikts, ka es vienkaarshi noleemu veikt nenoveerteejamu ieguldiijumu maakslas jomaa un publiceet GDE darbu, kursh tajaa briidii veel nebija nekur publiceets. Tas nav noziimeets. tas ir origjinaalais GDE darbs, pie kam bez cenzuuras. Un tu nevari teikt ka mans darbs ir crapworks, jo tas nav mans darbs. Pie kam par darbu jaizsaka pareiza kritika, nevis jaanoklusee skarbaa tasniiba (ka tev nav gaumes), lai cilveeks redz kaa ir iisteniibaa. p.s. visvairaak mani sajuusminaaja fraaze "te notiek diskusijas, jaaklapee ciet" WOW... maakslas forumaa nedriikst buut diskusijas par maakslas darbiem... turpmaak zinaasim. -------------------- Because i can!
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
bet varbuut es lietoju vaardu varbuut kuru iipashi izceelu ...
![]() p.s. visvairaak mani sajuusminaaja fraaze "te notiek diskusijas, jaaklapee ciet" WOW... maakslas forumaa nedriikst buut diskusijas par maakslas darbiem... turpmaak zinaasim. labi ka tieshi taadu fraazi es te neesmu redzeeji(iespeejams ka esmu palidis garaam)... es redzeeju tikai cowkiller komentu kaads... ![]() luudzu izdzeesiet sho topiku! te notiek debates un neesmu redzeejis nevienu labu darbu! ![]() un saveejo QUOTE vai nu klapeejiet ciet, vai lai topika veidotaajs ieliek savus jaunaakos darbus. ...-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:46 |