![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
shajaa darbaa tiek atteelota cilveeces naakotne ar nelielaam atsauceem uz filmu seeriju "terminators"
siikaakus paskaidrojumus sniegshu peec luuguma, bet patiikamaak baudiit maakslasdarbu nezinot pamatdomu, atklaajot to pasham. ziimeejumu ievietoju ar pseidoniimu. . Edit by edg: Darba autors ir GDE, un tas nav ETM. Tas, lai nevienam nerastos paarpratumi. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
taatad, tavupraat, cowkiller fraaze:
"luudzu izdzeesiet sho topiku! te notiek debates un neesmu redzeejis nevienu labu darbu!" ir ljoti taalu no manis teiktaa? atljaushos noraadiit ka peedeejaa trikuma otraa dalja ir tiiri uz gaumes (bezgaumiibas) balstiita. taapat arii es varu noraadiit desmitus topiku, kur manupraat, nav labu darbu. -------------------- Because i can!
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
taatad, tavupraat, cowkiller fraaze: "luudzu izdzeesiet sho topiku! te notiek debates un neesmu redzeejis nevienu labu darbu!" ir ljoti taalu no manis teiktaa? taa es neteicu.. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:34 |