![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...me&aid=4563
Kautkas satriecoš, ne? Manga ir vienkārši kolosāla, ceru, ka anime būs tikpat laba. Viennozīmīgi, kad šito ieraudzīju biju stārā. droši vien, ka lielākie Death note fani jau šo ir redzējuši, bet tikuntā, ... vispār mani interesē kādas emocijas ar to linku saistās. Izteiksim minējumus, lai pēc tam redzētu, kā tie apstiprinās, vai tiek apgāzti. Vispār, ko jūs domājat par šo projektu? [btw. es domāju, ka anime varētu arī nebūt tik laba kā manga] -------------------- |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
i dont know him, but it seems, that sipps has a bad mood.
tas tā. anime tīri skatāma, džeki, viennozīmīgi smuki. ar sižeta izvēli viņi trāpījuši 10niekā. tiešām patīk, jo maģija, nedaudz detektīvs, diezgan baudāms gabals. žēl, ka vēl tik maz sēriju, izdevēji tiešām slinko. arī par mūziku man kas labs sakāms. sākums ir vnk neaprakstāms. tik ļoti patīk, ka vai bail. ( šitā nīdēji mani nolīdzinās...) -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
žēl, ka vēl tik maz sēriju, izdevēji tiešām slinko. slinko??? katru nedelu izlaižot pa vienai serijai,tas vienozimigi liecina ka izdeveji slinko 5 nedeļu laika 5 serijas. fui bet animānam ar katru nākamo devu vajag vairāk,ne??? nu, es arī tā kā L pusē, tomēr man patīk viņu savstarpējais duelis. un kā Raito uzzina visus vajadzīgos vārdus, var mācīties kā apvārdot cilvēkus. džekam smadzenes īstajā vietā. un tomēr man visvairāk simpatizē nāves dievs. tik stilīgs apģērbs, ka tik turies, un kāre uz āboliem. This post has been edited by kahi: Nov 21 2006, 21:22 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:45 |