![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Uzmanību:
Nepieciešama palīdzība plakātu izlīmēšanā mācību iestādēs. Par lielu plakātu skaitu izlīmēšanu tiks dots atalgojums, biļetes uz kādiem seansiem vai pat abonements. Plakāti būs gatavi otrdien lūdzu sūtat (PM) savus skolu sarakstus Ha-sanam. 5+ plakāti = biļete 30+ plakāti = abonements -------------------- |
![]() ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Interesentus plakaatu lietaa! Ha-sans daliis plakaatus. Es panjem6u vairaak un sadalii6u tos muusu starpaa, jums izdeviigaa laikaa!
![]() Esiet nopietni un atsauciigi Ha-sans ta4u taads ira! ![]() ![]() Taa! Atsuutiet man savu Nicku un skolu vai iestaadi, kuraa juus taisaatie novietot plakaatu. Plakaats un taa atrashanaas vieta: gramozeks - Riigas Muuzikas internaatviduskola -1 plakaats Hiya - 94. vsk - 1 plakaati Tomoko - 6. vidusskola (2 eekaas),Rīgas Centra Dailjamatnieciibas vidusskola, Riigas 3. vidusskola, Jaazepa Medinja Riigas Muuzikas skola, Rīgas 1. ģimnāzijā, Rīgas 40 vidusskolā (tā laikam saucās, kas ir uz Tērbatas ielas), Zālīša pamatsolā, Rozentāla mākslas akadēmijā, Rīgas 17. vidusskolā - 10 plakaati Kahi - 64 vidusskola - 1. plakaati Aven - 2. vidusskola, 13.vidusskola, 31. viduskola, Rinuzzu vidusskola - 4. plakaati Dero - Ogres profesionala vidusskola, Ogres gimnazija, Ogres 1. vidusskol, Privaatskola, Maakslas skola, Sporta skola, Vakarskola, Jaunogres vsk., Ogres pamatskola(tur pie slimnicas), Meza tehnikums, Valmieras augstskola, 43.vsk - 14. plakaati Plakaats izskataas shadi ![]() Man joprojaam ir veel 29 plakaati + tos veel var dabuut pie Ha-sana, ja vien speesiet vinju sadabuut rokaa, bet to juus noteikti speesiet ja gribeesiet tad nu taa atkal mans mob. 29754303, (ja kaads to veel nav pamaniijis). Zvaniet! ![]() This post has been edited by gramozeks: Dec 1 2006, 12:29 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:52 |