![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Uzmanību:
Nepieciešama palīdzība plakātu izlīmēšanā mācību iestādēs. Par lielu plakātu skaitu izlīmēšanu tiks dots atalgojums, biļetes uz kādiem seansiem vai pat abonements. Plakāti būs gatavi otrdien lūdzu sūtat (PM) savus skolu sarakstus Ha-sanam. 5+ plakāti = biļete 30+ plakāti = abonements -------------------- |
![]() ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Es ņemšu plakātus! Centīšos tos izdalīt šajās skolās - Rīgas 3. vidusskola, Rīgas centra daiļamatniecības pamatskola, Rīgas 6. vidusskola (sākumsolas ēka), Rīgas 6. vidusskola (vidusskolas ēka), Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskola.
Es cerēšu, ka tās skolas būs pretimnākošas, bet plakātus tur uzlīmēšu, pat tad, ja viņi man neatļaus. XD |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
... Es cerēšu, ka tās skolas būs pretimnākošas, bet plakātus tur uzlīmēšu, pat tad, ja viņi man neatļaus. XD aizmirsti. nedari taa. pretenzijas par neautorizeetu plakaatu pieliimeeshanu skolu vadiibai buus ne jau pret nezinaamaa/anoniimaa liimeetaaja, bet pret pasaakuma/animefesta organizaatoriem. nee nu, var jau buut, ka buus par to pateiciigi. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:45 |