![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Uzmanību:
Nepieciešama palīdzība plakātu izlīmēšanā mācību iestādēs. Par lielu plakātu skaitu izlīmēšanu tiks dots atalgojums, biļetes uz kādiem seansiem vai pat abonements. Plakāti būs gatavi otrdien lūdzu sūtat (PM) savus skolu sarakstus Ha-sanam. 5+ plakāti = biļete 30+ plakāti = abonements -------------------- |
![]() ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Taa vakar biju ticies ar Ha-sanu un paareejiem organizatoriem, kaa arii plakaatu izplatiitaajiem, un peec plakaatiem atnaaca vieniigi Tomoko - jauka, maza, Koway un atsauciiga meitene.
![]() Taapeec suutiet vien savus aikus, kad juus varat buut briivi un es saru naa6u ar jums satikties! ![]() Man joprojaam ir veel 29 plakaati + tos veel var dabuut pie Ha-sana, ja vien speesiet vinju sadabuut rokaa, bet to juus noteikti speesiet ja gribeesiet tad nu taa atkal mans mob. 29754303, (ja kaads to veel nav pamaniijis). Zvaniet! ![]() This post has been edited by gramozeks: Nov 23 2006, 14:06 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 04:00 |