![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Taa tad
peec vakardienas es nolikos slimot kakls saap mezjoniigi tagad dzeru piparmeetru bronhiaalo balzaamu, skaloju kaklu ar saali labaak nepaliek ![]() kaadas ir idejas? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu pret klepu, kakla saapeem un iesnaam paliidz smeekjeeshana...Smiekliigi bet taa ir
![]() Bet viens no maniem sevis aarsteeshanas seckrets ir sekojoshs: Tikai jaaaizvelkas uz aptieku un jaanopeerk Paracetamols + Triovit vitamiini...Un veel diemzjeel uz veikalu, bet navajag skumt, ja tas ir gruuti un nomokoshi, jaauztur pozitiivaa doma, ka vismaz buus iespeeja inficeet citus...Taa nu klepojot un skjaudot ierodies veikalaa, panjem tostermaizi, sieru, salami, sviestu, ketchupu, melno teeju un pienu 3,8%. Sataisi tostermaizes labi treknas, lai daudz sviesta, saliec salami un ketchupu, nu ta, ka gandriiz nevar aizspiest ciet tosteri, jaaapeed daudz testermaizju, lai reaali uznaak nevaldaams miegs (par svaru neuztraukties, paspees nodziit ![]() Kad maizes ir veederaa, tad jaaiedzer divas kapsulas Trovit un divas tabletes Parcetamola. Un tad protams pats galvenais - konkreti stipra melnaa teeja + piens...Pusi uz pusi + Daudz cukura...Tas uzdzen mundrumu un no testermaizeem miegs, kopaa taada kombinaacija, kad apgulies, izsleedzies...Guli kameer pamodies, kas ir maz ticams, plaanotais miegs 8-12h...Bet ja pamozjas, tad visu atkaarto un gulj atkal. Taa sevi, ja gadaas saslimt pietkdien, jau sveetdien var dabuut uz kaajaam... ![]() Vienmeer taa daru un protams paliidz, bet var jau buut visadi ;P Man parasti gadaas saslimt, kad esmu kojaas, vai kaut kur citur palicis viens...Visi prom, un tad nu pats njemas un meegjina sevi daktereet. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:29 |