![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Taa tad
peec vakardienas es nolikos slimot kakls saap mezjoniigi tagad dzeru piparmeetru bronhiaalo balzaamu, skaloju kaklu ar saali labaak nepaliek ![]() kaadas ir idejas? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE mana tēva metode - glāze šņabja ar maltiem pipariem! Bet tur jābūt dūšai lai ko tadu iedzertu smile.gif Tad jau labāk litriem tēju ar medu dzert =) U clearly overrate your fater's drinking abilities. Mūsdienās bez tam var iepirkt piparu šņabi un nemaz nesmērēties ar garšvielu birdināšanu destilātā. Anyway, iespējas, ka šis variants izārstēs ko citu, izņemot post-party paģiras, es apšaubu. This post has been edited by GameMaster: Nov 24 2006, 22:41 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE mana tēva metode - glāze šņabja ar maltiem pipariem! Bet tur jābūt dūšai lai ko tadu iedzertu smile.gif Tad jau labāk litriem tēju ar medu dzert =) U clearly overrate your fater's drinking abilities. Mūsdienās bez tam var iepirkt piparu šņabi un nemaz nesmērēties ar garšvielu birdināšanu destilātā. Anyway, iespējas, ka šis variants izārstēs ko citu, izņemot post-party paģiras, es apšaubu. Pat nesmejies... Šitā (tiesa gan bij percovka) ar angīnu tiku galā. Labi kaklu izkož, bet ja dūša netur var Melno balzāmu. Pret iesnām vari mēģināt sakarsētu sāli... Uz tīras pannas sakarsē rupjo sāli, bet šai procesā uzmanīgi jabūt citadi rezultata vel apdedzināsies, tad ietin auduma gabalā ta lai neizbirst un liek pāri degunam. patīkams un teju vai iemidzinošs process. This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Nov 26 2006, 03:22 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:44 |