![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Taa tad
peec vakardienas es nolikos slimot kakls saap mezjoniigi tagad dzeru piparmeetru bronhiaalo balzaamu, skaloju kaklu ar saali labaak nepaliek ![]() kaadas ir idejas? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
man arii bija angiina. shiisvasaras peedeejajaa nedeeljaa pamaniijos sakjert :/ tev, Shumin, tieshaam paveicaas, ka nebija trakaak. man bija ar visaam strutaam, siekalas noriit nevar, ieeest neko nevar, galva reibst, kakls mezhoniigi saap. bet es pie gjimenes aarsta(noderiiga lieta) paarbaudiijos pa pusotru latu, dabuuju recepti un peec nedeelju ilgas antibiotiku riishanas tik paliku veselaaks. nekaadas teejas neliidzeeja, pat esot kaitiigas, jo var ievazaat infekcijas uz mandeleem, aizdambeet poras taam un tad jaaliek lietaa skalpeliitis
![]() This post has been edited by Pakkun: Nov 26 2006, 18:51 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:53 |