![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Taa tad
peec vakardienas es nolikos slimot kakls saap mezjoniigi tagad dzeru piparmeetru bronhiaalo balzaamu, skaloju kaklu ar saali labaak nepaliek ![]() kaadas ir idejas? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Jā par ziedēm arī fakts....tās izņemtas no apgrozības ar tekstu"par stipru organismam"....pamēģini homeopātisko aptieku tur viss ir....varu garanteet!
-------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Jā par ziedēm arī fakts....tās izņemtas no apgrozības ar tekstu"par stipru organismam"....pamēģini homeopātisko aptieku tur viss ir....varu garanteet! kur ir kaada? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Jā par ziedēm arī fakts....tās izņemtas no apgrozības ar tekstu"par stipru organismam"....pamēģini homeopātisko aptieku tur viss ir....varu garanteet! kur ir kaada? Nu kad ar 14 trolejbusu brauc līdz tālivalža ielai(nākamā uzreiz pēc burtnieku ielas).....cik es saproti, tad tu saproti par ko es runaaju....un tur nedaudz iegriežotie,s kur tāds krūmu puduris, tur ir kāpnes....nu var viņu redzēt jau izkāpjot no trolejbusa, pat necenšoties sekot kaut kādam pudurim ![]() Nu es domāju, ka ir diezgan skaidrs....pacenties atrast, laba aptieka! -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:32 |