IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Skatiities anime ir kaitiigi psihikai.
Infanta
post Nov 4 2006, 21:09
Post #1

Jinushi
**

Group: Chuunin
From: Riga

Ljoti pretenziozs rakstinjsh par to, cik biistami ir skatiities anime un cik nejauki, perversi cilveeki ir otaku. dry.gif Rakstinjsh krievu valodaa, papildinaats ar kaada krievu otaku traapiigiem komentaariem. http://users.i.com.ua/~pppx/Anime.bredik/L...kup/comment.htm

--------------------
Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
batwing
post Nov 27 2006, 11:09
Post #2

Heimin
*

Group: Chuunin

Labi es varbut uzrakstiju dazas stulbibas ( un joprojaam rakstiisu) tacu tas nenozime ka tev man butu jaizlasa vesela vestures stunda par to kaa cilveeki tur cinijusies par briiviibu un kaa tur cenzuras likusi un komunisti ebrejus galinaajusi un piu piu piu. Tici man no postal var traks palikt. Tur dzeks curaa visiem mutee un ar lapstu rauj galvas nost un ar benzinu visus aizdedzina. Bet ta kaa tev visadas sitadas lietas nav saprotamas vari skatiities uz savaam mazajaam meiteniiteem minisvarkos un pasapmierinaties.
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Shumins
post Nov 27 2006, 14:29
Post #3

Unregistered

QUOTE(batwing @ Nov 27 2006, 12:09) *

Tur dzeks curaa visiem mutee un ar lapstu rauj galvas nost un ar benzinu visus aizdedzina. Bet ta kaa tev visadas sitadas lietas nav saprotamas vari skatiities uz savaam mazajaam meiteniiteem minisvarkos un pasapmierinaties.

Prieks, ka tomeer sanjeemies ielikt otru postu. Un tagad jau meegjinaaji nosaukt lietas, kurus tavupraat padara cilveeku traku. laugh.gif (Varbuut tomeer iznaaks no tevis normaals spameris)
Bet ja jaarunaa par taadaam lietaam galvu noraushana vai cilveeku dedzinaashanu, tad varu apstiprinaat tevis teikto kaa faktu. Jaa, taa cilveeki dara, iipashi AAfrikaa un Musulmanju valstiis tuvos austrumos, bet vai tu domaa, ka vinji visi speelee CS un Postal? Ljoti shaubos. domaaju, ka buutu labi, ja AAfrikas valstiis kaa Somaalija, tuvos austrumos kaa Iraakaa, Palestiinaa utt. Datoru skaits buutu 1 uz 1000 iedziivotaajiem. Bet vienalga tie nogalina, slepkavo. Paskaties dokumentaalas filmas par AAfrikas cilshu kariem. Nokjert pretinieku un tam dziivam izgriest sirdi, lai peec tam to ar draugiem apeestu un ieguutu taa speeku. Un ko diez senie Acteki buutu skatiijushies, kad tie uz savaam piramiidaam upureeja cilveekus. Vinjiem tak nebija datorspeelju.

Taaka uzskatu, kad ir triis tipa cilveeki, kas nogalina.
1. Aiz naida un skaudiibas prey kaadu.
2. Ja cilveekam ir seksuaala rakstura probleemas, un tas redzot asinis un cilveeku mokas juut seksuaalu uzbudinaajumu, taadaa veidaa slepkavoshaana ir sagatavoshanaans sava veida pashapmierinaashanas rituaalam.
3. Te nu ir taa stulbo cilveeku grupa, kuriem pietrrukst izgliitiibas, tie kuru nekaa dziivee nav redzeejushi, un pat iespeejams peec Postal speeles izieshaanas meegjinaas to izmeegjinaat dziivee.

Bet protams, ka ari alkahols un narkotikas nogalina. Daudz janieshu netikai speelee speeles, tie lieto alkaholu, skataas filmas. Savaa starpaa diskutee daudz lietu. Tur ir sava maaksliigi izveidota pasaule, un ja tajaa truukst cilveeku ar gudru galvu, tad tie taapat aiz nezinaashanas un pasaulees nepaziishanas upeeree cilveekus saatanam, vai nogalina savus klases biedrus.
Un es pat izteiktos, ka tieshi viss ir taapeec, ka beerni tiek atstaasti novaartaa un ar tiem neviens nestraadaa. Ja kaut vai pa TV vareetu redzeet visu to pashu ko skaatas tie weird vecie perveersie onkulji un beernus nebaidoties pieaugushie jau laikus uztureetu savaa pieaugusho sabiedriibaa, tad tie nekad neuzvestos taa kaa tie uzvedas. Un tur jau lielaakaa kljuuda, kad meegjina beernus uztaisiit par idiotiem un liedz tiem pieeju pie tik svariigiem jautaajumiem.
Es personiski esmu pret visu stulbo cenzuuru atcelshaanu. Paskaties uz cilveekiem Itaalijaa, kur katra gjimene ir sava "mafija" un ruupeejas par to. Maajaa dziivo Opis, tevs un mamma, beerni. Visi kopiigi apsriez dazjaadas lietas, plaano visadus plaanus. Taa teikt beerni jau pusaudzju gados zin par pasauli gandriiz visu. Bet taadaas valstiis, kur gjimenei nav veertiibas, kaa ASV un Vaacija, vai krievija diez ko labi cilveekiem neiet.

Probleemu galvenais ceelonis ir tumsoniiba cilveeku galvaas. Ja veel ASV un Vaacijaa cilveeki 50-60tie gadi domaaja, tad tagad peec hipiju laikiem tur ir citas veertiibas, nevis maaciities un meegjinaat ko sasniegt savaa dziivee. Taapeec arii daudzi jaunieshi dziivo kaa viduslaikos, nu peec savas izgliitiibas liimenja. Un protams stulbums jau dara savu. Taapeec es personiski ceru uz driizi WWIII, kas atkal liktu cilveekiem sanjemties un aizdomaaties par veertiibaam.

Es arii daudz dziivee visaadu perveersiibu esmu redzeejis, kaa draugi nezjeeliigi piekauj skolas biedrus, peec tusinjiem sit citus gaajeejus, lai atnjemtu mobiilos, vai citus labumus un notirgotu, lai kostu talaak. Taapat Interneeta kliist visaadu video, kur ar macheteem ceert galvas, pat vienu redzeeju, kur nabaga krievu zaltaatam Checheni grieza nost galvu. Un varu to visu apstiprinaat kaa faktu. Taa cilveeki dara, un peec teorijas buutu jaasaprot, ka tas ir slikti, tachu shis posms ir tas, kas daudzaas galvaas iztruukst. Tie jau pashi ir kjuvushi par tumsonjaam, kas skataas kriminal inform un to sviestu par LNT, un priecaajas par katru nogalinaato. Vesals piedziivojums.

Bet ja beerniibaa vareetu cilveeku galvaas paraadiit domu, cik liela noziime ir cilveeka dziiviibai. Lai tas buutu analogs paardziivojums kaa maates vai teeva zaudeeshna, vai cita tuva radienieka zaudeejums, tad domaaju, ka jaunieshi daudzi izkaaptu no savas mieriigaas pasaules un aizdomaatos, ka nogalinot kaut vienu karaviiru Iraakaa, cik daudz probleemu rodas. Katram karaviiram maajaas ir maate un teevs, kas skumst par vinju. Beerni un sieva, kas tagad spiesti iztikt bez teeva. Arii pakaarteejiem ir zudis draugs, kas parasti tusinjos staastiija jokus. Gandriiz katra cilveeka zaudeejums sabiedriibaa nes sev liidzi tik daudz saapes. Iedomaajies kaads nogalinaatu tavos desmit gados maati? Buutu reaala sajuuta ko? Bet kaa to visu cilveeku praatos iestaadiit gan nezinu, bet zinu to, ka tas varbuut maniitu atsevishkju cilveeku izpratni par sabiedriibu un gjimenes veertiibaam. cool.gif
Un tad jau arii vareetu kaadreiz aiz dusmaam uzspeelet to Postal, izteelojoties, ka tie visi ir mani darba koleegji, ar kuriem iznaaca striideeties. Taapeec ir daudz jaaruna un jaarisina problemas. Un tad ja nepametiisi apkaarteejos novaartaa, tad gan jo tomeer kas no Latvijas iznaaks. Joks, Latvieshi taapat izmirs laugh.gif

Un nekad neizrunaajies slikti par veesturi. Citaadi kaa neveiksminieks atkaartosi citu kljuudas
IPB Image
+Quote Post

Posts in this topic
Infanta   Skatiities anime ir kaitiigi psihikai.   Nov 4 2006, 21:09
Cilveeks   iztulkot jau neviens negribeess.... lol... krievis...   Nov 4 2006, 21:57
kahi   nu, ta vobšem - īsais variants. džeks - otaku guy,...   Nov 5 2006, 01:17
Cilveeks   paldies par to pashu... nu labi es nemaz neceree...   Nov 5 2006, 01:39
Taka   Diemžēl daļa no tā par ko iet diskusija ir fakts. ...   Nov 5 2006, 11:04
Infanta   Mazliet paturpinaashu kahi iesaakto tulkojumu. Dau...   Nov 5 2006, 13:15
GameMaster   Aiz cieņas pret citu lietotāju sekmīgi noliktaji...   Nov 5 2006, 13:28
Cilveeks   lol... es varu uz vienas rokas pirkstiem saskait...   Nov 5 2006, 13:59
Ragana   tāpēc jau tu neesi otaku. Tas gan ir vienīgais pa...   Nov 5 2006, 14:29
Taka   Nē, viņš cenšas otaku publikai ieskaidrot kā animi...   Nov 5 2006, 16:06
kahi   nu, ja vecis, pusmūža, sērfo pa sexa saitiem, uzdu...   Nov 6 2006, 21:33
Winry   Ko gan var teikt par šo burvīgo topiku.......fakti...   Nov 7 2006, 00:13
CirvjaKaac   Sakarā ar to, ka internetā plaši iz...   Nov 7 2006, 01:02
Psycholog   Nelasiiju es kas te daudz rakstiits un nemaz netai...   Nov 7 2006, 07:45
Taka   Nevis nepareizi, bet par DAUDZ. Skatīties animi no...   Nov 7 2006, 15:01
Seila   Psihei kaitīgs var būt pilnīgi jeb kas dzīvē, ja v...   Nov 7 2006, 15:57
Kaede   Juus vispar varat iedomaaties, cik juusu psihei ...   Nov 7 2006, 20:42
jooji   Bliiiin 4el nastoya6iy mudak!! <_< ...   Nov 7 2006, 22:32
sipps   Bliiiin 4el nastoya6iy mudak!! <_< ...   Nov 8 2006, 00:58
Lija   ja godiigi tad ir gan... varbuut ne taa kaa tajaa ...   Nov 8 2006, 01:26
sipps   tikai paskatieties kadas esam mees ar manu Sievie...   Nov 8 2006, 01:34
Aven   Tādi kā mēs visi? B)   Nov 8 2006, 01:26
Lija   Tādi kā mēs visi? B) es ir ne taads kaa mes vis...   Nov 8 2006, 01:30
Aven   Es toč neesmu normāls XD Un ja tu par to pašū runā...   Nov 8 2006, 01:33
Lija   Es toč neesmu normāls XD Un ja tu par to pašū run...   Nov 8 2006, 01:41
Aven   nju un kaada tad starpiiba ja viens idinjs no mil...   Nov 8 2006, 01:46
Lija   Satiksiet mani, gribesiet varesiet man psert dro...   Nov 8 2006, 01:48
edg   Būtībā autors cenšas ieskaidrot, ka there's a...   Nov 8 2006, 04:15
Taka   edg, man piekāst uz taviem pļerinājumiem. Neintere...   Nov 8 2006, 11:27
edg   edg, man piekāst uz taviem pļerinājumiem. Neinter...   Nov 8 2006, 14:32
Infanta   Principaa, tas, ka anime fani biezhi vien ir apsee...   Nov 8 2006, 20:58
Church   es atkal uztveeru pavisam ko citu, kaa pamatdomu. ...   Nov 8 2006, 22:35
Taka   Yep Church . Par to arī runa. Un starp citu - vien...   Nov 10 2006, 06:49
Infanta   Mijadzaki taisa lieliskus darbus, labas animaacija...   Nov 10 2006, 11:41
Winry   Vispār NGE nav hentai un arī nav guro....tā ir mec...   Nov 10 2006, 15:32
Church   bet pietiek arii ieksh NGE gore, masturbeejoshu uz...   Nov 10 2006, 15:53
Taka   Ne-Japānas otaku ir interneta radīts fenomens. Un ...   Nov 10 2006, 20:57
Church   Ne-Japānas otaku ir interneta radīts fenomens. Un...   Nov 11 2006, 16:38
Infanta   :blink:Nu, nezinu par to anime popularitaati pie m...   Nov 10 2006, 22:11
Arfija   nu palasiiju to kas te bija tulkots pirmajaa topik...   Nov 25 2006, 17:23
batwing   Tad jau driizaak postal un no counterstike var pa...   Nov 27 2006, 00:00
Shumins   Tad jau driizaak postal un no counterstike var p...   Nov 27 2006, 02:31
batwing   Labi es varbut uzrakstiju dazas stulbibas ( un jop...   Nov 27 2006, 11:09
Shumins   Tur dzeks curaa visiem mutee un ar lapstu rauj ga...   Nov 27 2006, 14:29
edg   Jaa, un, lai arii shaados teksta blaakjos patiesii...   Nov 30 2006, 15:55
Klokjvaarpsta   Hmm, bija piedaavaajums apmierinaat pasauli, injem...   Dec 11 2006, 00:32
aivvv   lol es te arii biju taisiijies uzskribeleet kaarti...   Jan 3 2007, 22:31

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 18:18