![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
6.februaaris - Riigas Lidostaa noseezjas lidmashiina ar godaajamajaam Yume-sama un Lija-sama (neskaitiisim paareejos liekos pasazierus un apkalpi)
visi laipni luugti sagaidiit ar sarkanaam nelkjeem un karogiem.. vinju viziite ir paredzeeta uz nedelju... spriezot peec visa uz to laiku arii atgriezjas Latvijaa Stase-sama un Sigfa-sama... ir ieteikums sataisiit tusu... vismaz nedeeljas nogalee... (kaa vecos labos laikos) |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Taa kaa es pats neesmu iisti paarliecinaats par to kad tad iisti es atgreizhos, (vai nu 9. janvaaris vai 14.) tad es vareetu buut ari aarpus tusa ietvariem. Ja nu tomeer tas buus 9. janvaaris, tad skatiishos vai tusu nevar taisiit pie manis, kaa pa veciem labiem laikiem
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:58 |