IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ieteikums Art sadaljai.
anti
post Dec 2 2006, 03:19
Post #1

Draņķītis

Group: Jounin
From: Latvija, Rīga

vēlējos ieteikt Useru galerijas pārdēvēt par "Paint Shop Of Horrors", vismaz tas patiesāk atspoguljotu tur notiekošo.

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
edg
post Dec 2 2006, 20:21
Post #2

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Tad jau pashu "Art" sadalju arii jaapaarsauc par "Images, mostly crappy but some good". Nee, nee... Topika nosaukums paarsvaraa atspoguljo to, ko mees tur veelamies redzeet, un tikai daljeeji to, kas tur patiesiibaa notiek. Tomeer - daljeeji vajag. Un kas tad tur notiek? Tas ir tik pamatiigs gaumes un pasaules veertiibu ietekmeets jautaajums, ka 5 solidarizeejushos cilveeku viedoklis par to, ka tur ir meesli, kas ir ljoti (paaraak) taalu no "Art", nav pietiekami pret visiem tiem, kuri saka, ka tie ziimeejumi nav meesli, un ir tuvu "Art". Ehh, kaut es pats piekristu tai vistas kladzinaashanai, ko te rakstu... Buushu reaals. Foruma administraacijai nepatiik paarmainjas, nedod dievs radikaalas, taapeec nekaadas izmainjas Useru galeriju nosakumaa netiks veiktas. Taa pasha iemesla deelj nenotiks radikaala reviizija saturaa vai taa kvalitaates uztureeshanas proceduuraa (kas paarsvaraa sastaav no "neviens moderators to apakshsadalju nelasa, ja neskaita retus topikus"). Ja mana uzskata balstiijums uz ieprieksh notiekoshajiem meegjinaajumiem kaut ko mainiit ir kljuudains, jo neesmu pareizi saskatiijis kopeejos modereeshanas pamatprincipus, lai cits moderators piesakaas vai nejautaajot veic prasiitaas izmainjas, jo mana modereejoshaa roka ir Par.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 02:23