![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
White owl |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 3-December 06 From: Bohēmā...:) ![]() |
Pastaigājoties šīs nedēļas sākumā pa Rīgu aizdomājos par to cik maz cilvēki ir informēti par apkārt notiekošo un cik daudzi no viņiem ir iebiedēti ar to, ka nedrīkst to un nedrīkst šo...ķibele pēc ķibeles. Vasarā Buša atbraukšana. Tagad nato Sammits un tam visam pa vidu parastie iedzīvotāji. Gribējās pajautāt kā vispār cilvēki pārdzīvoja Sammitu. Sēdēja mājās? vai tomēr nezaudēja drosmi un devās pilsētas ielās. Un kādi ir iespaidi? Un pats galvenais vai būtu ar mieru vēl kādreiz paciest tādas pašas neērtības?
-------------------- Visa dzīve ir spēle. Bet kurš vainīgs, ka mums labāk patīk spēlēt mūziku uz citu nerviem?
|
![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Neērtības? Hmm...man kaut kā pārāk lielas grūtības nesagādāja paiet pāris metrus tālāk no operas, Dailes teātra un Rīgas viesnīcām, kurās izmitināja mūsu viesus.
Drosme iziet ielās? Nezinu kā citiem, bet man šķiet, ka tieši sammita laikā ielās parādīties bija visdrošāk kopš neatminamiem laikiem, pat man, cilvēkam, kas izskatās pēc Arābu terorista. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:19 |