![]() |
![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
vienigaja diena, kad vareju apmeklet fest-u radija filmas, kuras jau biju redejusi.. domaju- ai- tas jau nekas- bus tacu lielais ekrans.. filma sakas bet skana vareja but nedaudz skalaka.. domaju- tas tacu saprotams- citadi tie, kas klausas austinas tulkojumu neko nevares dzirdet.. bet kad pec pirmas dalas pateica, ka radusas tehniskas problemas un tiek parcelts uz citu dienu-
![]() ..lai nu ka - I just feel (a little bit) disapointed ![]() ![]() This post has been edited by Ginta: Dec 2 2006, 00:25 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Oi, es festā piedalījos pirmoreiz, bet man patikās. Bija forši.
![]() Jā, Sushi tiešām bija labā! Man vēl baigi patika Kakashi kosplejs. ^_____^ ![]() ā, un komplimenti Storm/L kurš saņēma manu draudzeņu atzinību. ![]() ā, un protams, nevar nepieminēt visus brīnišķīgos kosplejus un vispār...bija sugoi! ![]() Un kas bija tās meitenes no japā';nu ielu modes? viņām bija forši tērpi un tā dziesmiņa bija tik forša, es viņu gribu dabūt.! ![]() Paldies arī Kaedei, kura man palīdzēja nomierināties, un ja man dziesmas laikā nedaudz drebēja balss, tad pieņemiet manu atvainošanos, jo es biju tiešām uztraukusies. ![]() Noteikti būšu uz nākamo festu, un šoreiz labāk sagatavojusies! Un arī CO priekšnesums bija foršs, un EVA arī bija rēcīga (es gan pati nesaparatu ko viņi runāja, bet man Kaede tulkoja) ![]() Bija forši! Thoru kun aka Nerine aka Rin chan. -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 12:03 |