![]() |
![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
vienigaja diena, kad vareju apmeklet fest-u radija filmas, kuras jau biju redejusi.. domaju- ai- tas jau nekas- bus tacu lielais ekrans.. filma sakas bet skana vareja but nedaudz skalaka.. domaju- tas tacu saprotams- citadi tie, kas klausas austinas tulkojumu neko nevares dzirdet.. bet kad pec pirmas dalas pateica, ka radusas tehniskas problemas un tiek parcelts uz citu dienu-
![]() ..lai nu ka - I just feel (a little bit) disapointed ![]() ![]() This post has been edited by Ginta: Dec 2 2006, 00:25 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
Varbuut buutu bijushi bik pateiciigi par to ka vispaa ko taadu var uzriikot! Nu vismaz saprotoshaaki!!! Zini, ja man par zirgu ir jāmaksā, tad es ne tikai zobos paskatīšos... Nedomāju ka kāds tur ar labdarību nodarbojās - cilvēki organizēja pasākumu un es atbilstoši atlīdzināju. Pateicība ? Nezinu gan... Ja kāds tad pateicību ir pelnijuši tie, kas uzstājās ar priekšnesumiem un cosplayoja.Ar saprašanu nav problēmu. -------------------- my megabusters :X
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 22:52 |