![]() |
![]() |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Nezināju kurā sadaļā taisīt, tapēc uztaisiju šeit.
Ir doma iegādāties iPod (jauno 5. vai, kuras tur pēdējās paaudzes). Tātad jautājums ir sekojošs, vai kāds skatās, ir skatijies animes uz iPod? Ja jā, tad vēlams padalīties ar iespaidiem. Kas mani visvairāk interesē, vai subus ir grūti salasīt uz tā mazā ekrāna? Jau iepriekš paldies ! -------------------- whatever.....
|
![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
QUOTE Aj , ko juus tauta saprotat pashi, ja jums nawa iPODi. Es pats esmu lepns iPod Nano iipashnieks. Es ceru šī lielīšanās kaut kādā nebūt veidā palielināja tavu mikroskopisko, intraverto peni. Jo citā kontekstā šāda piezīme ir absolūti bezjēdzīga. QUOTE Bet skatiities dubbotas animes uz 176*132 var veesaa mieraa. Tas pat iisteniibaa ir patiikami, braukt kautkur un skatiities animes vai speeleet GB/GBC speeliites (jaa IPL (iPODLinux) arii ir taada funkcija). Viens ir skatīties, pavisam, kas cits - baudīt. Jā, ar mobilo telefonu arī var uzņemt fotogrāfijas, taču albūmā tās liek tikai mazohisti vai cilvēki, kuriem estētikas konceptu desmit gadu vecumā no galvas ir izdauzījis tēvs-alkoholiķis. veelies parunaat par TAVA intravertaa penja palielinaashanu, uzbraucot citiem? nee, nopietni, tev nav draugu? varu taadu pateelot, ja veelies. es shaubos vai te iisti iet runa par video normaalu skatiishanos uz maziem ekraaniem. driizaak jau kaa laika kaveeshana, ja muuzika nepaliidz. (jaa, gm, droshi iestarpini kko par to, ka uz austinjaam muuziku arii nevar baudiit, jo vajag reaalu aparatuuru.) nez.. dazhiem aciimredzot ne iipashi patiik, piemeeram, garu paarbraucienu laikaa kuukot pa logu vai blenzt uz apkaarteejiem friikiem(lasi - cilveekiem). -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
es shaubos vai te iisti iet runa par video normaalu skatiishanos uz maziem ekraaniem. driizaak jau kaa laika kaveeshana, ja muuzika nepaliidz. (jaa, gm, droshi iestarpini kko par to, ka uz austinjaam muuziku arii nevar baudiit, jo vajag reaalu aparatuuru.) nez.. dazhiem aciimredzot ne iipashi patiik, piemeeram, garu paarbraucienu laikaa kuukot pa logu vai blenzt uz apkaarteejiem friikiem(lasi - cilveekiem). interesanti, ka tev garu paarbraucienu laikaa tas kas ienaak praataa ir vienpatiibaa klausiities muuziku vai citaadi suukaat iikshkji. Cik vien varu atcereeties, paarbraucienos nekas cits kaa izklaideeshanaas ar draugiem nebija. Kaartis u.tml. bet tas taa. Un varu tev teikt, ka jaa, te iet gan runa par video normaalu skatiishanos uz maziem ekraaniem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 July 2025 - 04:48 |