![]() |
![]() |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Nezināju kurā sadaļā taisīt, tapēc uztaisiju šeit.
Ir doma iegādāties iPod (jauno 5. vai, kuras tur pēdējās paaudzes). Tātad jautājums ir sekojošs, vai kāds skatās, ir skatijies animes uz iPod? Ja jā, tad vēlams padalīties ar iespaidiem. Kas mani visvairāk interesē, vai subus ir grūti salasīt uz tā mazā ekrāna? Jau iepriekš paldies ! -------------------- whatever.....
|
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE veelies parunaat par TAVA intravertaa penja palielinaashanu, uzbraucot citiem? nee, nopietni, tev nav draugu? varu taadu pateelot, ja veelies. Klausies, Veļikij inteļigent - bāreņa jaunības atstāto iespaidu uz saprātīgām informācijas analīzes spējām lūdzu neizrādīt tik uzskatāmi. Čuvak - mēs te tikai diskutējam. So pirmspubertātes sīča lielīšanos ar savām spēļmantiņām nosodīšanu rakstiski (nu nevaru es viņu diemžēl pārmest pār celi un nopērt...) nevajadzētu uztvert kā sitienu pa to vietu, kur tev kādreiz bija pauti. Pretējā gadījumā paralēles vilkt nav grūti. QUOTE es shaubos vai te iisti iet runa par video normaalu skatiishanos uz maziem ekraaniem. driizaak jau kaa laika kaveeshana, ja muuzika nepaliidz. (jaa, gm, droshi iestarpini kko par to, ka uz austinjaam muuziku arii nevar baudiit, jo vajag reaalu aparatuuru.) nez.. dazhiem aciimredzot ne iipashi patiik, piemeeram, garu paarbraucienu laikaa kuukot pa logu vai blenzt uz apkaarteejiem friikiem(lasi - cilveekiem). Un kārtējo reizi man aizrāda cilvēks, kurš te cīnās par toleranci pret teikto. Tad nu lūdzams "tolerē" manu vēlmi uzsvērt šī topika autoram, ka viņa dižais plāns uz mp3 pleijera skatīties video ir līdzvērtīgs masturbēšanai ar kāju - varēt jau var, bet ērtāk tomēr ir ar rokām. Besides, kā iPod īpašnieks ("Jā, man ir aipods, jūs, sukas - am i cool or what????!!!") šajā diskusijā noteikti varu sniegt vērtīgāku ieguldījumu par tavu vāvuļošanu un amatieriskajiem centieniem kādam te iedzelt dvēselē. This post has been edited by GameMaster: Dec 8 2006, 22:48 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 July 2025 - 04:53 |