IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Anime uz iPod.
fuzz
post Dec 7 2006, 18:41
Post #1

Samurai

Group: Chuunin
From: gypsy part of town

Nezināju kurā sadaļā taisīt, tapēc uztaisiju šeit.

Ir doma iegādāties iPod (jauno 5. vai, kuras tur pēdējās paaudzes). Tātad jautājums ir sekojošs, vai kāds skatās, ir skatijies animes uz iPod? Ja jā, tad vēlams padalīties ar iespaidiem. Kas mani visvairāk interesē, vai subus ir grūti salasīt uz tā mazā ekrāna?

Jau iepriekš paldies !

--------------------
whatever.....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
bladez
post Dec 9 2006, 00:58
Post #2

Danshaku

Group: Chuunin
From: City of Townsville

Ak tu dievinj teetiit, te jau par katru vaardu brauc augumaa. Es tikai to pateicu, ka man patiik ipods. Blincjiki juus taadi.....tas taapat kaa piemeeram es pasaku.....nu kautvai ka man patiik Opera, jo man kaa browseris vinjsh tieshaam patiik. Shitaa naida kurinaashana ir tieshaam apbriinojama, cik te daudz tiinju atrodas. Nu, varbuu es pats arii esmu tiinis, bet es katru teikumu nesaaku ar kaada cilveeka 'aplikshanu'. Man piemeeram, ko juus domaajat par podiem ir pie zvirbulja kaajas lielaa pirksta naga. Totaals OT!!!

QUOTE(GameMaster @ Dec 8 2006, 15:30) *

kuriem estētikas konceptu desmit gadu vecumā no galvas ir izdauzījis tēvs-alkoholiķis.

Ja jau tu manu teikto uztver par mikroskopiska, intraverta ***** palielinaashanu, ko par sho teikumu var padomaat par tewi???

QUOTE(Sigfa @ Dec 8 2006, 15:57) *

Lai vai kaa, iPods noteikti nav labaakais pirkums. Labaak piemest tos paaris latinjus un pirkt sev pda(vai arii mobilo), ja jau gribaas multifunkcionalitaati .

http://ipodlinux.org/Faq#But_the_iPod_is_a...not_a_PDA.21.21

Kursh te grib paartaisiit iPODu par PDA???

QUOTE(Pakkun @ Dec 8 2006, 16:04) *

es shaubos vai te iisti iet runa par video normaalu skatiishanos uz maziem ekraaniem. driizaak jau kaa laika kaveeshana, ja muuzika nepaliidz. (jaa, gm, droshi iestarpini kko par to, ka uz austinjaam muuziku arii nevar baudiit, jo vajag reaalu aparatuuru.) nez.. dazhiem aciimredzot ne iipashi patiik, piemeeram, garu paarbraucienu laikaa kuukot pa logu vai blenzt uz apkaarteejiem friikiem(lasi - cilveekiem).

Tieshi taa. Tas ir parastais laika kaveeklis. Man ar iipashi nepatiik pa autobusa logu blenzt uz gaajeejiem. Es labaak padaru ko jautraaku.

QUOTE(sipps @ Dec 8 2006, 16:18) *

Kāds vel uzbrauciens? Bet normalā atbilde cilvēkam kurš par katru cenu grib palielīties ar savu speļmantiņu.. un kads tam sakars ar draugiem?? Ar tavu ta saucamo galvu, tiešam nav kartība.

un video saktīšanas uz visadam šadiem "podiem'' manuprat ir tadā pat līmeni kā urinēt pa braucošas mašīnas logu. Respektīvi diezgan pastulbi. BET katrs jau var darīt ko vēlas

no comment

QUOTE(GameMaster @ Dec 8 2006, 21:36) *

Klausies, Veļikij inteļigent - bāreņa jaunības atstāto iespaidu uz saprātīgām informācijas analīzes spējām lūdzu neizrādīt tik uzskatāmi. Čuvak - mēs te tikai diskutējam. So pirmspubertātes sīča lielīšanos ar savām spēļmantiņām nosodīšanu rakstiski (nu nevaru es viņu diemžēl pārmest pār celi un nopērt...) nevajadzētu uztvert kā sitienu pa to vietu, kur tev kādreiz bija pauti. Pretējā gadījumā paralēles vilkt nav grūti.

Un sho pirmspuberitaates, atvainojos, dibenoshanu, arii dereetu atmest, ne??? Kaa tew patiktu, ja es tavu teevu nosauktu par alokoholikji, jo tu taa tikko nosauci visus cilveekus, kas liek mobiilaa fo4uka bildes albuumos, no kuriem taads cilveeks ir arii mana maasa, tad sanaak tu aizvainoji arii mani un respektiivi manu gjimeni. Chaliit, tew ar galvu tieshaam naw kautkas kaartiibaa. Kautvai buutu padomaajis ar galvu. Ir mobiilie arii ar lieliskaam kameraam (liidz pat 3.2 MP), un ir arii cilveeki, kam citu iespeeju naw. Un piem. Sigfa teica, "Labaak piemest tos paaris latinjus un pirkt sev pda". Nu naw cilveekiem KO piemest. Tas ka juus te esat uuberbiezie, naw mana probleema.

QUOTE(GameMaster @ Dec 8 2006, 21:36) *

Un kārtējo reizi man aizrāda cilvēks, kurš te cīnās par toleranci pret teikto. Tad nu lūdzams "tolerē" manu vēlmi uzsvērt šī topika autoram, ka viņa dižais plāns uz mp3 pleijera skatīties video ir līdzvērtīgs masturbēšanai ar kāju - varēt jau var, bet ērtāk tomēr ir ar rokām.

Besides, kā iPod īpašnieks ("Jā, man ir aipods, jūs, sukas - am i cool or what????!!!") šajā diskusijā noteikti varu sniegt vērtīgāku ieguldījumu par tavu vāvuļošanu un amatieriskajiem centieniem kādam te iedzelt dvēselē.

1.kaart tu tikko aizvainoji cilveeku, kas tikai paprasiija, kaa buutu skatiities.
2.kaart DOD. DOD savu veertiigo padomu un dziivo taalaak. Tikai skaties lai taws uuberveertiigais padoms saskan ar foruma noteikumiem un neaizvainotu citus cilveekus. Tiinis.

P.S. Uz gandriiz visiem te buutu attiecinaams 12.noteikuma punkts. Un tagad skrieniet lasiet, par cik foruma likumus neesat lasiijushi!

This post has been edited by bladez: Dec 9 2006, 01:01
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
fuzz   Anime uz iPod.   Dec 7 2006, 18:41
GameMaster   Tā saucamā video iPod'a "ekrāns" pat...   Dec 7 2006, 18:57
Aven   Nyaa uz ipoda nereāli ko šādu darīt, tikai psp ir ...   Dec 7 2006, 19:13
Church   peec manas pieredzes (iraid 30gb video ipods) ekra...   Dec 8 2006, 00:29
Joe   Kad es nesen braucu ekskursijā sakačāju pilnu atmi...   Dec 8 2006, 00:33
Aven   Church būs tev jāierāda kādreiz kā animes var skaī...   Dec 8 2006, 00:51
bubu   Es uz sava Nokia 6670 biju mēģinājis ar SmartMovie...   Dec 8 2006, 01:07
bladez   Aj , ko juus tauta saprotat pashi, ja jums nawa iP...   Dec 8 2006, 12:32
Sigfa   Aj , ko juus tauta saprotat pashi, ja jums nawa i...   Dec 8 2006, 16:57
GameMaster   Es ceru šī lielīšanās kaut kādā nebūt veidā pali...   Dec 8 2006, 16:30
Pakkun   Es ceru šī lielīšanās kaut kādā nebūt veidā pal...   Dec 8 2006, 17:04
sipps   veelies parunaat par TAVA intravertaa penja palie...   Dec 8 2006, 17:18
Sigfa   es shaubos vai te iisti iet runa par video norma...   Dec 8 2006, 17:20
Pakkun   Un varu tev teikt, ka jaa, te iet gan runa par vi...   Dec 8 2006, 21:01
GameMaster   Klausies, Veļikij inteļigent - bāreņa jaunības a...   Dec 8 2006, 22:36
bladez   Ak tu dievinj teetiit, te jau par katru vaardu bra...   Dec 9 2006, 00:58
lastguru   nu palieliijaaties katrs ar savu speeljmantinju, p...   Dec 9 2006, 01:56
fuzz   Paldies par dižo flejmu. Kopumā neplānoju skatīti...   Dec 9 2006, 04:06
Sigfa   Paldies par dižo flejmu. Kopumā neplānoju skatīt...   Dec 9 2006, 06:38
Church   zemu cenu? interesanti gan, kur tu dabuusi iPodu ...   Dec 9 2006, 22:05
bubu   Nav tiesa par to iTunes. Mūziku katrā ziņā var kop...   Dec 9 2006, 08:45
bladez   Taa, tuuliit jaatspeeko viss sigfas teiktais. 1. ...   Dec 9 2006, 10:16
Sigfa   Taa, tuuliit jaatspeeko viss sigfas teiktais. 1....   Dec 9 2006, 14:58
GameMaster   Te nu tu matainais biš' sapnies pats savās b...   Dec 9 2006, 10:23
bladez   Te nu tu matainais biš' sapnies pats savās bi...   Dec 9 2006, 10:48
Ragana   Bet vai uz Samsung var skatīties animes? Ar kādām ...   Dec 9 2006, 13:10
GameMaster   Kas kuram ir liela cena, matainais, kas kuram ir...   Dec 9 2006, 11:49
GameMaster   Zinies, tas ir atkarīgs no vairākiem faktoriem.....   Dec 9 2006, 13:22
bladez   Viss. Man vairs naw speeka un gribeeshanas tew vai...   Dec 9 2006, 15:44
fuzz   Un atkal man ir jāsaka ka esmu iespaidojies iegā...   Dec 9 2006, 18:57
bypass   Church, uz psp wide skrīna(480x272) subi ir ļoti s...   Dec 12 2006, 01:21
Church   ... Par ipod video gan nevarēšu teikt, jo nav, be...   Dec 12 2006, 01:53
Taka   Neaizmirsti, ka lietotam laptopam ir viens "m...   Dec 12 2006, 20:34
bladez   Nu lab, lab. Laptops, tas jau aizgaajis par taalu....   Dec 12 2006, 23:44
Joe   Ja jau galvenā funkcija ir mūzikas klausīšanās tad...   Dec 13 2006, 00:13
fuzz   Nu tad beidzot dabuju to ipodu, pārkodeju Ergo Pro...   Dec 31 2006, 23:24

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24 July 2025 - 05:17