![]() |
![]() |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Nezināju kurā sadaļā taisīt, tapēc uztaisiju šeit.
Ir doma iegādāties iPod (jauno 5. vai, kuras tur pēdējās paaudzes). Tātad jautājums ir sekojošs, vai kāds skatās, ir skatijies animes uz iPod? Ja jā, tad vēlams padalīties ar iespaidiem. Kas mani visvairāk interesē, vai subus ir grūti salasīt uz tā mazā ekrāna? Jau iepriekš paldies ! -------------------- whatever.....
|
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
nu palieliijaaties katrs ar savu speeljmantinju, pameeriijaaties? varb pietiks, kameer es neizdomaaju saakt sheit kko dzeest un veel kkaa dariites... katram savs viedoklis tuvaaks, un par skanjas kvalitaati PDA vs. iPod var veel arii ilgi striideeties. cita runa, ka dazhkaart nav cilveeku apkaart ar kuriem izklaideeties, vai arii taas izklaides ir pieriebushas, so kaapeec gan nepaskatiitos anime uz pieejamaa aparaata? vai tas kas slikts vai nosodaams? varb te kaadam dereetu izlasiit pirmo postu veelreiz.
a, un bladez, man godiigi sakot izraisiija histeeriskus smieklus shii fraaze: "Ir mobiilie arii ar lieliskaam kameraam (liidz pat 3.2 MP)"... it kaa atteela kvalitaate megapapagailiishos meeriitos, LOL!!! vienmeer briinos par shaadiem indiviidiem taa, luudzu konstruktiivu dialogu! no manas puses atbilde ir taada, ka skatiities varbuut ka var, bet manupraat tomeer pa maz ekraans, un subus droshi vien salasiit buus neiespeejami. esmu skatiijies anime uz Palm T5 - tur salasiit, saskatiis un sadzirdeet var visu, ar to pieredzi padalos, un vairaak man piebilst nav ko. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 July 2025 - 05:05 |