![]() |
![]() |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Nezināju kurā sadaļā taisīt, tapēc uztaisiju šeit.
Ir doma iegādāties iPod (jauno 5. vai, kuras tur pēdējās paaudzes). Tātad jautājums ir sekojošs, vai kāds skatās, ir skatijies animes uz iPod? Ja jā, tad vēlams padalīties ar iespaidiem. Kas mani visvairāk interesē, vai subus ir grūti salasīt uz tā mazā ekrāna? Jau iepriekš paldies ! -------------------- whatever.....
|
![]() ![]() |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Paldies par dižo flejmu.
Kopumā neplānoju skatīties tikai animes uz viņa, bet ari parastas filmas un seriālus, un protams arī klausīties mūziku. Paldies Church par laikam vienīgu normālo komentāru. Visdrīzāk es iegādāšos iPod'u, jo ir iespēja to dabūt par zemu cenu un argumenti par čurāšanu logā un masturbēšanu ar kājām mani nepārliecināja. Vēlreiz paldies. -------------------- whatever.....
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Paldies par dižo flejmu. Kopumā neplānoju skatīties tikai animes uz viņa, bet ari parastas filmas un seriālus, un protams arī klausīties mūziku. Paldies Church par laikam vienīgu normālo komentāru. Visdrīzāk es iegādāšos iPod'u, jo ir iespēja to dabūt par zemu cenu un argumenti par čurāšanu logā un masturbēšanu ar kājām mani nepārliecināja. Vēlreiz paldies. zemu cenu? interesanti gan, kur tu dabuusi iPodu par zemu cenu? secondHand? Un tu aciimredzot neesi izlasiijis visus argumentus. Kaa tevi paarliecina argumenti (naaksies atkaartoties) ; 1. iPodam ir nemainaama baterija. 2. iPods medz kaarties, un nokaarshanaas gadijumaa nav taadas pogas kas vinju paarstarteetu (jo on-off poga ir pilniigi digitaala, kas noziimee, ja pods nokaraas vinja neko neietekmee) un tad atliek tikai gaidiit liidz baterija nomirst. 3. savietojamiiba TIKAI ar iTunes un nezheeliigaakie copy restricrictions liidz ar to. 4. ja tu gribi skatiities animes UN klausiities muuziku briivaja laikaa tad PDA ir labaaks variants, kautvai tikai skatoties uz ekraana izmeeriem. Bladez, nesaprotu taa linka jeegu. Es neteicu, ka uz iPoda nevajag skatiities video, jo tas nav PDA, nesaac paarfraazeet manis teikto. Es teicu, ka nevajag pieljaut to kljuudu un pirkt to podu. Ja jau taa kljuuda ir pieljauta, tad jau vairs nekas cits neatliek, kaa vien tjuuneet podu, bet labaaks variants ir PDA. ja jau nav taas naudas ko piemest, tad buutu pircis parastu mp3 pleijeri kursh ir 3 reizhu leetaaks. Vai arii kaadam maznaudiigam siicim gribaas pablatot ar iPodu? Pakkun, laika nosishanai ir arii labaakas lietas. Kautvai mobilaa speeles (arii uz mobilaa var klausiities muzonu), u.tml. Video? PDA. Biezie ar PDA? WTF? iPods nav biezs? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 July 2025 - 04:54 |