![]() |
![]() |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Nezināju kurā sadaļā taisīt, tapēc uztaisiju šeit.
Ir doma iegādāties iPod (jauno 5. vai, kuras tur pēdējās paaudzes). Tātad jautājums ir sekojošs, vai kāds skatās, ir skatijies animes uz iPod? Ja jā, tad vēlams padalīties ar iespaidiem. Kas mani visvairāk interesē, vai subus ir grūti salasīt uz tā mazā ekrāna? Jau iepriekš paldies ! -------------------- whatever.....
|
![]() ![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Taa, tuuliit jaatspeeko viss sigfas teiktais.
1. Bateriju iznaak mainiit tikai peec pusotra gada, un Apple Battery Replacement Program to piedaavaa izdariit par 60 zaljajiem (respektiivi atsuuta pilniigi jaunu podu (var izlasiit apple.com )). 2. iPODs nemeedz kaarties (nejau uz Apple OS). Ja pat uzkaraas (tikai reti, bet uz nepabeigtaa iPOD Linux) taustinju kombinaacija "Select+Play" un chuss......iPODs ir paarstarteejies. 3. Un veel arii ar Winampu un veel arii kaudzei ar freeware stuffu. Plus veel, kur tie copy restrictions tu izraavi??? Ja pat Naakotnes Parku neskataas, un pats nelieto iTunes, tad jau neko newar zinaat. 4. Var veel skatiities arii uz PDA izmeeriem KOPEEJIEM, nevis ekraana. Respektiivi, iPODs tomeer ir kompaktaaka lieta, un taa ir itin viegli iebaazhama kabataa taa, lai nespiezh kabatas. Viss sigfas iepriekshmineetais ir kaa no pirksta izziists. Pilniiga nepatiesiiba. Un veel kas. iPOD Nano 2GB maksaa 150$. Leetaakais PDA maksaa 200$ +veel atminjas karte 2GB = 200 + 80 = 280$. Un es uzskatu, ka iPODs tomeer ir labaaks pirkums. Un man tomeer primaarais ir klausiities muuziku uz iPODa, un man arii naw megareperu bikses, lai tureetu to PDA kabataa un klausiitos smaidiidams. This post has been edited by bladez: Dec 9 2006, 10:17 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 July 2025 - 05:12 |