![]() |
![]() |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Nezināju kurā sadaļā taisīt, tapēc uztaisiju šeit.
Ir doma iegādāties iPod (jauno 5. vai, kuras tur pēdējās paaudzes). Tātad jautājums ir sekojošs, vai kāds skatās, ir skatijies animes uz iPod? Ja jā, tad vēlams padalīties ar iespaidiem. Kas mani visvairāk interesē, vai subus ir grūti salasīt uz tā mazā ekrāna? Jau iepriekš paldies ! -------------------- whatever.....
|
![]() ![]() |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
QUOTE Un labaak vis nesaki ka manis teiktais ir no pirksta izziists, var veelaak naakties nozheelot. Un atkal man ir jāsaka ka esmu iespaidojies iegādāties iPod ņemot vērā viena pazīstama cilvēka pieredzi, kuram viņš pieder jau vairāk par gadu, un šajā laikā es nēsmu no viņa ne reizi dzirdejis par jebkādām sūdzībām, kas būtu saistītas ar iPod darbību. Tikai pozitīvas atsauksmes. Šeit es uzdevu jautājumu par anime tieši cilvēkiem, kas ir saistīti ar anime. Vienmēr atradīsies cilvēki kam ir problēmās, bet kāpēc šīs problēmas vispārināt? Daudzim nepatīk Windows XP, tas karās ir nestabils un tamlīdzīgi apgalvojumi, man lūk par brīnumu ar to nav nekādu probēmu. iPod ir pietiekoši izplatīts, tāpēc nav brīnums ka lūk forumos ir daudz whine par viņu, vairāk lietotāju = vairāk problēmu. Šaubos ka tiem pašiem PDA ir liela lietotāju bāze. Anyway, esmu izlēmis un varat te vairāk nestrīdēties, no strīdiem jēga maza ![]() This post has been edited by fuzz: Dec 9 2006, 18:58 -------------------- whatever.....
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 July 2025 - 05:10 |