IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Anime uz iPod.
fuzz
post Dec 7 2006, 18:41
Post #1

Samurai

Group: Chuunin
From: gypsy part of town

Nezināju kurā sadaļā taisīt, tapēc uztaisiju šeit.

Ir doma iegādāties iPod (jauno 5. vai, kuras tur pēdējās paaudzes). Tātad jautājums ir sekojošs, vai kāds skatās, ir skatijies animes uz iPod? Ja jā, tad vēlams padalīties ar iespaidiem. Kas mani visvairāk interesē, vai subus ir grūti salasīt uz tā mazā ekrāna?

Jau iepriekš paldies !

--------------------
whatever.....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
fuzz
post Dec 9 2006, 04:06
Post #2

Samurai

Group: Chuunin
From: gypsy part of town

Paldies par dižo flejmu.

Kopumā neplānoju skatīties tikai animes uz viņa, bet ari parastas filmas un seriālus, un protams arī klausīties mūziku. Paldies Church par laikam vienīgu normālo komentāru.

Visdrīzāk es iegādāšos iPod'u, jo ir iespēja to dabūt par zemu cenu un argumenti par čurāšanu logā un masturbēšanu ar kājām mani nepārliecināja.

Vēlreiz paldies.

--------------------
whatever.....
+Quote Post
Sigfa
post Dec 9 2006, 06:38
Post #3

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

QUOTE(fuzz @ Dec 9 2006, 04:06) *

Paldies par dižo flejmu.

Kopumā neplānoju skatīties tikai animes uz viņa, bet ari parastas filmas un seriālus, un protams arī klausīties mūziku. Paldies Church par laikam vienīgu normālo komentāru.

Visdrīzāk es iegādāšos iPod'u, jo ir iespēja to dabūt par zemu cenu un argumenti par čurāšanu logā un masturbēšanu ar kājām mani nepārliecināja.

Vēlreiz paldies.

zemu cenu? interesanti gan, kur tu dabuusi iPodu par zemu cenu? secondHand?

Un tu aciimredzot neesi izlasiijis visus argumentus. Kaa tevi paarliecina argumenti (naaksies atkaartoties) ; 1. iPodam ir nemainaama baterija. 2. iPods medz kaarties, un nokaarshanaas gadijumaa nav taadas pogas kas vinju paarstarteetu (jo on-off poga ir pilniigi digitaala, kas noziimee, ja pods nokaraas vinja neko neietekmee) un tad atliek tikai gaidiit liidz baterija nomirst. 3. savietojamiiba TIKAI ar iTunes un nezheeliigaakie copy restricrictions liidz ar to. 4. ja tu gribi skatiities animes UN klausiities muuziku briivaja laikaa tad PDA ir labaaks variants, kautvai tikai skatoties uz ekraana izmeeriem.

Bladez, nesaprotu taa linka jeegu. Es neteicu, ka uz iPoda nevajag skatiities video, jo tas nav PDA, nesaac paarfraazeet manis teikto. Es teicu, ka nevajag pieljaut to kljuudu un pirkt to podu. Ja jau taa kljuuda ir pieljauta, tad jau vairs nekas cits neatliek, kaa vien tjuuneet podu, bet labaaks variants ir PDA.

ja jau nav taas naudas ko piemest, tad buutu pircis parastu mp3 pleijeri kursh ir 3 reizhu leetaaks. Vai arii kaadam maznaudiigam siicim gribaas pablatot ar iPodu?

Pakkun, laika nosishanai ir arii labaakas lietas. Kautvai mobilaa speeles (arii uz mobilaa var klausiities muzonu), u.tml. Video? PDA.

Biezie ar PDA? WTF? iPods nav biezs?
+Quote Post
Church
post Dec 9 2006, 22:05
Post #4

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

QUOTE(Sigfa @ Dec 9 2006, 05:38) *

zemu cenu? interesanti gan, kur tu dabuusi iPodu par zemu cenu? secondHand?

cenas ir lielas. bet tas ir atkariigs no latvijas snukja, kursh uzliek ekstra uzcenojumu visam. saliidzinot ar alternatiivaam .. imho ne tik ljoti atshkjiriigas. protams ebrejaa var nopirkt daudz leetaak, bet ja veelies garantiju ...
no treshaas puses - par eertumu/stilu, kaut nedaudz, bet var maksaat.
neba velti ipod tirgus dalja ir tik nospiedoshi domineejosha hdd mp3 playeru tirguu.

Un tu aciimredzot neesi izlasiijis visus argumentus. Kaa tevi paarliecina argumenti (naaksies atkaartoties) ; 1. iPodam ir nemainaama baterija. 2. iPods medz kaarties, un nokaarshanaas gadijumaa nav taadas pogas kas vinju paarstarteetu (jo on-off poga ir pilniigi digitaala, kas noziimee, ja pods nokaraas vinja neko neietekmee) un tad atliek tikai gaidiit liidz baterija nomirst. 3. savietojamiiba TIKAI ar iTunes un nezheeliigaakie copy restricrictions liidz ar to. 4. ja tu gribi skatiities animes UN klausiities muuziku briivaja laikaa tad PDA ir labaaks variants, kautvai tikai skatoties uz ekraana izmeeriem.

1. nemainaama, jaa. daudzos apple FAQos mineets - lai iekljautos konkreetos izmeeros/svaraa/akumulaatora ietilpiibaa, tas bija nepiecieshams kompromiss. veelies smagaaku/lielaaku/ne tik ilgi speeleejoshu? - feel free pirkt jebko citu.
2. saguugleeju rebuutoshanai spiezhamaas kombinaacijas ljoti aatri. tas, ka tas daraams ar konkreetu kombinaaciju viena sleedzha vietaa imho nekaads miinuss nav. vieniigais kad nebuutojaas tik un taa - bija kad akjis bij pilniigi izlaadeejies ;>, un kad biju nochakareejis firmwaari, ka vinja vairs nebuutojaas.
3. par savietojamiibu/copy restrictions/tikai iTunes .. - neviens mp3 uz mana ipoda nav pirkts, es iraid ljauns piraats sad.gif(. ja tu domaa AAC formaatu no pirktajaam mantaam ieksh itunes .. nez. man - neruup ;>
jaa, protams. ne visai eerti ir origjinaalaas firmwaares nespeeja vienkaarshi iekopeetus mp3 katalogus speeleet, bet vajadziiba tos iekopeet via ipod db updeitojoshu softu (eg. gtkpod, ko lietoju es), un ljoti iesakaama normaalu id3 tagu esamiiba pashos failos, bet nu ko. vienmeer visas iespeejas uzlikt kaut vai alternatiivo, linux based, firmwaari. mani apmierina arii origjinaalaa.
ja nemaldos - shaada "apgruutinaashana" / random file names mp3 failiem utml ir nedaudz acu pieveershana/saansolis RIAA utml snukju deelj. bez taa buutu daudz gruutaak nosleegt liigumus ar attieciigajiem konkreetaas industrijas gigantiem .. attieciigi bez muuzikas - nebuutu arii playera izplatiiba. + protams aizsegts maajiens lietot/pirkt via itunes, bet nevar jau kritizeet veelmi pelniit naudu ar savu produktu pasham razhotaajam? ;>
- jebkuraa gadiijumaa, vienmeer eksistee alternatiivaas firmwaares.
4. ekraana izmeers, jaa. mazaaks .. un jau pirmajaa postaa video playbacka miinusus biju uzskaitiijis. bet taa kaa man tas pamataa ir mp3 pleijeris, miinusi ne primaaraas funkcijas veikshanaa man iipashi neruup.

Bladez, nesaprotu taa linka jeegu. Es neteicu, ka uz iPoda nevajag skatiities video, jo tas nav PDA, nesaac paarfraazeet manis teikto. Es teicu, ka nevajag pieljaut to kljuudu un pirkt to podu. Ja jau taa kljuuda ir pieljauta, tad jau vairs nekas cits neatliek, kaa vien tjuuneet podu, bet labaaks variants ir PDA.
ja jau nav taas naudas ko piemest, tad buutu pircis parastu mp3 pleijeri kursh ir 3 reizhu leetaaks. Vai arii kaadam maznaudiigam siicim gribaas pablatot ar iPodu?

es nopirku lietu kas mani pamataa apmierina. attieciigi nav zheel izdotaas naudas. par lietaam kas man patiik esmu gatavs maksaat. mekleet citu playeri, kuram var buut sliktaaka audio kvalitaate, vai neeertaaka vadiiba, bet toties nav konkreetu ipoda miinusu (kas prieksh manis ir saliidzinoshi nebuutiski) ? katrs ir briivs izdariit savu izveeli. arii 3x cenu atshkjiriiba par analogjiskas klases produktu .. imho ir paarspiileejums.
P.S.
buutu patiikami, ja dazhi lietotu bik retaak 'w' 'v' vietaa. threada fleima daljaa bija savdabiigi lasiit argumentaaciju par vecumu, kas rakstiita shaadaa .. imho diezgan beernishkjiigaa veidaa. ;>
+Quote Post

Posts in this topic
fuzz   Anime uz iPod.   Dec 7 2006, 18:41
GameMaster   Tā saucamā video iPod'a "ekrāns" pat...   Dec 7 2006, 18:57
Aven   Nyaa uz ipoda nereāli ko šādu darīt, tikai psp ir ...   Dec 7 2006, 19:13
Church   peec manas pieredzes (iraid 30gb video ipods) ekra...   Dec 8 2006, 00:29
Joe   Kad es nesen braucu ekskursijā sakačāju pilnu atmi...   Dec 8 2006, 00:33
Aven   Church būs tev jāierāda kādreiz kā animes var skaī...   Dec 8 2006, 00:51
bubu   Es uz sava Nokia 6670 biju mēģinājis ar SmartMovie...   Dec 8 2006, 01:07
bladez   Aj , ko juus tauta saprotat pashi, ja jums nawa iP...   Dec 8 2006, 12:32
Sigfa   Aj , ko juus tauta saprotat pashi, ja jums nawa i...   Dec 8 2006, 16:57
GameMaster   Es ceru šī lielīšanās kaut kādā nebūt veidā pali...   Dec 8 2006, 16:30
Pakkun   Es ceru šī lielīšanās kaut kādā nebūt veidā pal...   Dec 8 2006, 17:04
sipps   veelies parunaat par TAVA intravertaa penja palie...   Dec 8 2006, 17:18
Sigfa   es shaubos vai te iisti iet runa par video norma...   Dec 8 2006, 17:20
Pakkun   Un varu tev teikt, ka jaa, te iet gan runa par vi...   Dec 8 2006, 21:01
GameMaster   Klausies, Veļikij inteļigent - bāreņa jaunības a...   Dec 8 2006, 22:36
bladez   Ak tu dievinj teetiit, te jau par katru vaardu bra...   Dec 9 2006, 00:58
lastguru   nu palieliijaaties katrs ar savu speeljmantinju, p...   Dec 9 2006, 01:56
fuzz   Paldies par dižo flejmu. Kopumā neplānoju skatīti...   Dec 9 2006, 04:06
Sigfa   Paldies par dižo flejmu. Kopumā neplānoju skatīt...   Dec 9 2006, 06:38
Church   zemu cenu? interesanti gan, kur tu dabuusi iPodu ...   Dec 9 2006, 22:05
bubu   Nav tiesa par to iTunes. Mūziku katrā ziņā var kop...   Dec 9 2006, 08:45
bladez   Taa, tuuliit jaatspeeko viss sigfas teiktais. 1. ...   Dec 9 2006, 10:16
Sigfa   Taa, tuuliit jaatspeeko viss sigfas teiktais. 1....   Dec 9 2006, 14:58
GameMaster   Te nu tu matainais biš' sapnies pats savās b...   Dec 9 2006, 10:23
bladez   Te nu tu matainais biš' sapnies pats savās bi...   Dec 9 2006, 10:48
Ragana   Bet vai uz Samsung var skatīties animes? Ar kādām ...   Dec 9 2006, 13:10
GameMaster   Kas kuram ir liela cena, matainais, kas kuram ir...   Dec 9 2006, 11:49
GameMaster   Zinies, tas ir atkarīgs no vairākiem faktoriem.....   Dec 9 2006, 13:22
bladez   Viss. Man vairs naw speeka un gribeeshanas tew vai...   Dec 9 2006, 15:44
fuzz   Un atkal man ir jāsaka ka esmu iespaidojies iegā...   Dec 9 2006, 18:57
bypass   Church, uz psp wide skrīna(480x272) subi ir ļoti s...   Dec 12 2006, 01:21
Church   ... Par ipod video gan nevarēšu teikt, jo nav, be...   Dec 12 2006, 01:53
Taka   Neaizmirsti, ka lietotam laptopam ir viens "m...   Dec 12 2006, 20:34
bladez   Nu lab, lab. Laptops, tas jau aizgaajis par taalu....   Dec 12 2006, 23:44
Joe   Ja jau galvenā funkcija ir mūzikas klausīšanās tad...   Dec 13 2006, 00:13
fuzz   Nu tad beidzot dabuju to ipodu, pārkodeju Ergo Pro...   Dec 31 2006, 23:24

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24 July 2025 - 04:49