![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Mjā......labāk pasakiet par šito kāds, kurš viņu ir redzējis, jo es tālāk par 1. epizodi neizturēju. Likās ļoti nekvalatatīvs un nepatika vispār. Smiekli(ļoti, ļoti, ļoti maziņi) 1x tik uznāca, bet tas arī viss. Likās pārāk izstiepts (dieva dēļ, tikai 1. epizode), un likās, ka seriālā ir pārāk daudz "deformētu" personāžu.
Vērtējums: 1/10 Labāk pasakiet, vai ir vērts skatīties tālāk??? |
![]() ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nevaru īsti pateikt, kas tajā bija aizraujošs, bet varu to noraksturot kā "meiteņu anime". Nekā labāka tobrīd man nebija, ko darīt, tad tā arī ņēmu un noskatījos vienā dienā. Un nebija garlaicīgi, patiesībā biju ļoti iedziļinājusies un aizrāvusies. Un man pat šķita, ka it īpaši sākumā notikumi risinājās dikti ātri, nebija nekā tik izstiepta un izvilkta, ka būtu jāgaudo (vienīgi es gaudoju par visiem tiem satura pārstāstiem sēriju sākumos).
Bet vispār jā. Patika, ja neskaita dažus aspektus, kas te jau ir pieminēti kā galvenie trūkumi. Meitenēm meiteņu animes ![]() -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:48 |