IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cute anime by chibi-chibi, jeb pasakiet kadas man kludas
The Light of Hope
post Dec 23 2006, 23:58
Post #1

Heimin
*

Group: Chuunin

chaw visiem.. registrejos tikai shodien, Ziemassvetku priekshvakara..
1. Noveelu prieciigus X-mas
2. Prieks ar jums iepaziities - mani sauc Eliine, bet nu, jaa.. mans niks ir galiigi garaam.. gribu to nomainiit bet nekaa... taakaa ziniet - es gribu niku Chibi-chibi (protams, jus tas neinteresee:))
3. Sheit es likshu savas zimetas bildes, un velos, lai jus tas kritikejat un labojat kludas, vardu sakot - palidzat iemacities normali zimet anime...
4. Photoshops man ir Adobe 8.0 izmeginajuma versija, neko nevar ieseivot un es zimeju ar zimuliem...
5. Anyway, loti stingri nekritikejiet, man ir tikai 12 gadi un es droshi vien zimeju sliktak neka jus... biggrin.gif

P.S. Otaku esmu tikai 2 nedelas, ar anime interesejos no septembra, un aplukojot galerijas, man vislabak patik Kikiyou bildes, baigi labs krasojums, un tigras2 enojums.. happy.gif vispar jus visi baigi labi zimejat...
ok, nu tad nakamaja postaa es likshu savas 4 bildes, nu ka nu kuram patiksies...

--------------------
IPB Image
You are not alone...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
Replies
Ragana
post Dec 24 2006, 02:05
Post #2

Danshaku

From: yume no sekai

S-Sailor Moon?
Spriežot pēc taviem zīmējumiem, iesaku vairs nefanot.
Kļūdu tik daudz, ka man pat slinkums rakstīt...
Nu, labi, acis pārāk lielas ir visos, izņemot pēdējo, forma arī tāda tizla, un sejas... par tām labāk nerunāt.
Varbūt to to neesi pamanījusi, ja jau fano par Sailor Moon, bet animē sejas forma vairāk atgādina piecstūri, nevis trīstūri, un deguns nav tikai ķeksītis...
Bieži tas vairāk atgādina tādu kā svītru nedaudz starp acīm, un tas seko tas trīstūrītis, iezīmēts biezāks un pavērsts uz kreiso pusi...
Visstilīgāk ir degunu nemaz nezīmēt, bet ieēnot kā dabīgu, un melnas iezīmēt nāsis...
vāks, es nezinu, ko tu pēc šādiem padomiem uzzīmēsi.
Es jau neceru uz bishounenu...(Slēptā nozīme: Uzzīmē kādu puisi, tavas meitenes neder pat ecchi faniem.)

This post has been edited by Ragana: Dec 24 2006, 02:08

--------------------
Hey, the world is pretty, isn't it?
+Quote Post
The Light of Hope
post Dec 25 2006, 16:36
Post #3

Heimin
*

QUOTE(Ragana @ Dec 24 2006, 01:05) *

S-Sailor Moon?
Spriežot pēc taviem zīmējumiem, iesaku vairs nefanot.
Kļūdu tik daudz, ka man pat slinkums rakstīt...
Nu, labi, acis pārāk lielas ir visos, izņemot pēdējo, forma arī tāda tizla, un sejas... par tām labāk nerunāt.
Varbūt to to neesi pamanījusi, ja jau fano par Sailor Moon, bet animē sejas forma vairāk atgādina piecstūri, nevis trīstūri, un deguns nav tikai ķeksītis...
Bieži tas vairāk atgādina tādu kā svītru nedaudz starp acīm, un tas seko tas trīstūrītis, iezīmēts biezāks un pavērsts uz kreiso pusi...
Visstilīgāk ir degunu nemaz nezīmēt, bet ieēnot kā dabīgu, un melnas iezīmēt nāsis...
vāks, es nezinu, ko tu pēc šādiem padomiem uzzīmēsi.
Es jau neceru uz bishounenu...(Slēptā nozīme: Uzzīmē kādu puisi, tavas meitenes neder pat ecchi faniem.)

varbuut tev daleeji ir taisniiba, ragana, un es nemaz neveelos striideeties, bet es neuzskatu, ka tu saki taisniibu... visiem galvas manos zimejumos liekas apalas, bet tev 5sturainas... un otrkart...
par tiem deguniem... taa kaa tu veelies ziimeejas parasti zeeniem... bet meiteneem ziimee biezhaak taadu mazu punktinu un eenojumu, taapeec tas izskataas peec keksiisha... anyway, degunus zimee kaa kursh grib, jo tie medz but dazhadi ari pec stila...
rolleyes.gif Jaa.. ko veel gribeeju teikt... par to zeenu... nu jaa es uzziimeeju to zeenu tikko, pirmo reizi muuzhaa... taakaa nebriiinieties! biggrin.gif happy.gif PASHI VAINIIGI biggrin.gif muahahaIPB Image
jaa isti nezinu vai ar enojumu labak...
IPB Image

This post has been edited by The Light of Hope: Dec 25 2006, 16:59

--------------------
IPB Image
You are not alone...
+Quote Post

Posts in this topic
The Light of Hope   Cute anime by chibi-chibi   Dec 23 2006, 23:58
The Light of Hope   Gomen nasai par double postu, vienkarshi isti neti...   Dec 24 2006, 00:15
Tomoko   Vispārībā nav jau jāaizbildinās ar vecumu, jo labi...   Dec 24 2006, 01:43
sipps   bal bal bal 1)šajā forumā var iztikt bez slak...   Dec 24 2006, 01:53
Ragana   S-Sailor Moon? Spriežot pēc taviem zīmējumiem, ies...   Dec 24 2006, 02:05
The Light of Hope   S-Sailor Moon? Spriežot pēc taviem zīmējumiem, ie...   Dec 25 2006, 16:36
Cowkiller   khmm sabojaaji visus z sveetkus ar saviem ziimeeju...   Dec 24 2006, 11:27
Kikyou   Iesācējs kā iesācējs. Pazīmē pāris mēnešus, ieliec...   Dec 24 2006, 12:39
The Light of Hope   Nu jaa... es tieshaam esmu iesaaceejs.. sheit ir v...   Dec 24 2006, 15:05
Keydan   Darbi iesacejam - norm. Vairak treniņa ir vis kas ...   Dec 24 2006, 15:36
The Light of Hope   Nu veel viens darbs, nezinu, eenoshana nav mana st...   Dec 24 2006, 21:57
Cilveeks   iisteniibaa peedoeejos divos darbos sejas ir diezg...   Dec 24 2006, 22:09
Tomoko   Nu re, mač betār. Kā jau vairāki teica - pirksti. ...   Dec 24 2006, 22:39
Tigra2   pirmspeedeejais vislabākais no taviem pašreizējiem...   Dec 24 2006, 22:52
The Light of Hope   :huh: mjaa... ar taam rokaam man kaa visiem iesaa...   Dec 24 2006, 23:28
Tigra2   njek, laiikam vaidzeeja, jaunu postu taisiit, ai n...   Dec 24 2006, 23:40
The Light of Hope   njek, laiikam vaidzeeja, jaunu postu taisiit, ai ...   Dec 25 2006, 00:03
Sword   bilde ko Tigra2 ir ievietojus man loti patik :D   Dec 25 2006, 19:38
The Light of Hope   Nu man liidz Tigras un Kikyou photoshopa kraasojum...   Dec 25 2006, 23:28
Ragana   :rolleyes: Jaa.. ko veel gribeeju teikt... par ...   Dec 27 2006, 22:01
The Light of Hope   Ilgi neesmu neko postojusi, te ir vel viens megina...   Dec 29 2006, 19:01
Cowkiller   ak dievs vinjai ir milzumiiga puutiite uz pieres...   Dec 30 2006, 12:32
The Light of Hope   ak dievs vinjai ir milzumiiga puutiite uz pieres...   Dec 30 2006, 14:42
jurc   viņa ir kiborgs ar putekļusūcējiem roku vietā? :D   Dec 30 2006, 14:42
The Light of Hope   viņa ir kiborgs ar putekļusūcējiem roku vietā? :D...   Dec 30 2006, 17:01
Huney Bunny   Tīri labi zīmējumi :) Būtu v...   May 12 2007, 18:17
enigmo   Pilnīgs 2D... ne ēnojums, ne reālisms... Pluss vis...   May 26 2007, 13:58

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:07