![]() |
![]() |
The Light of Hope |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 23-December 06 ![]() |
chaw visiem.. registrejos tikai shodien, Ziemassvetku priekshvakara..
1. Noveelu prieciigus X-mas 2. Prieks ar jums iepaziities - mani sauc Eliine, bet nu, jaa.. mans niks ir galiigi garaam.. gribu to nomainiit bet nekaa... taakaa ziniet - es gribu niku Chibi-chibi (protams, jus tas neinteresee:)) 3. Sheit es likshu savas zimetas bildes, un velos, lai jus tas kritikejat un labojat kludas, vardu sakot - palidzat iemacities normali zimet anime... 4. Photoshops man ir Adobe 8.0 izmeginajuma versija, neko nevar ieseivot un es zimeju ar zimuliem... 5. Anyway, loti stingri nekritikejiet, man ir tikai 12 gadi un es droshi vien zimeju sliktak neka jus... ![]() P.S. Otaku esmu tikai 2 nedelas, ar anime interesejos no septembra, un aplukojot galerijas, man vislabak patik Kikiyou bildes, baigi labs krasojums, un tigras2 enojums.. ![]() ok, nu tad nakamaja postaa es likshu savas 4 bildes, nu ka nu kuram patiksies... -------------------- ![]() You are not alone... |
![]() ![]() |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
S-Sailor Moon?
Spriežot pēc taviem zīmējumiem, iesaku vairs nefanot. Kļūdu tik daudz, ka man pat slinkums rakstīt... Nu, labi, acis pārāk lielas ir visos, izņemot pēdējo, forma arī tāda tizla, un sejas... par tām labāk nerunāt. Varbūt to to neesi pamanījusi, ja jau fano par Sailor Moon, bet animē sejas forma vairāk atgādina piecstūri, nevis trīstūri, un deguns nav tikai ķeksītis... Bieži tas vairāk atgādina tādu kā svītru nedaudz starp acīm, un tas seko tas trīstūrītis, iezīmēts biezāks un pavērsts uz kreiso pusi... Visstilīgāk ir degunu nemaz nezīmēt, bet ieēnot kā dabīgu, un melnas iezīmēt nāsis... vāks, es nezinu, ko tu pēc šādiem padomiem uzzīmēsi. Es jau neceru uz bishounenu...(Slēptā nozīme: Uzzīmē kādu puisi, tavas meitenes neder pat ecchi faniem.) This post has been edited by Ragana: Dec 24 2006, 02:08 -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
The Light of Hope |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 23-December 06 ![]() |
S-Sailor Moon? Spriežot pēc taviem zīmējumiem, iesaku vairs nefanot. Kļūdu tik daudz, ka man pat slinkums rakstīt... Nu, labi, acis pārāk lielas ir visos, izņemot pēdējo, forma arī tāda tizla, un sejas... par tām labāk nerunāt. Varbūt to to neesi pamanījusi, ja jau fano par Sailor Moon, bet animē sejas forma vairāk atgādina piecstūri, nevis trīstūri, un deguns nav tikai ķeksītis... Bieži tas vairāk atgādina tādu kā svītru nedaudz starp acīm, un tas seko tas trīstūrītis, iezīmēts biezāks un pavērsts uz kreiso pusi... Visstilīgāk ir degunu nemaz nezīmēt, bet ieēnot kā dabīgu, un melnas iezīmēt nāsis... vāks, es nezinu, ko tu pēc šādiem padomiem uzzīmēsi. Es jau neceru uz bishounenu...(Slēptā nozīme: Uzzīmē kādu puisi, tavas meitenes neder pat ecchi faniem.) varbuut tev daleeji ir taisniiba, ragana, un es nemaz neveelos striideeties, bet es neuzskatu, ka tu saki taisniibu... visiem galvas manos zimejumos liekas apalas, bet tev 5sturainas... un otrkart... par tiem deguniem... taa kaa tu veelies ziimeejas parasti zeeniem... bet meiteneem ziimee biezhaak taadu mazu punktinu un eenojumu, taapeec tas izskataas peec keksiisha... anyway, degunus zimee kaa kursh grib, jo tie medz but dazhadi ari pec stila... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jaa isti nezinu vai ar enojumu labak... ![]() This post has been edited by The Light of Hope: Dec 25 2006, 16:59 -------------------- ![]() You are not alone... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:07 |