![]() |
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Te nu ir mans kautrīgais pirmais mēģinājums arīdzan ko pasākt mākslas jomā. Nespriediet parāk bargi, neievainojiet manu trauslo ārtista dvēseli :>
![]() P.S. Būtu jauki, ja kāds varētu norādīt uz lielākajām kļūdām! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
darbs tik labs, ka būtu kauns tagad kkur meklēt kļūdas ![]() krūtis tikai tādas maucīgas sanākušas ![]() Bērns tev vajadzetu piestrādāt pie vārdu izvēles, un kūtis ir nevis maucīgas, bet gan attelotā sieviete izskatās nepiedienīgi/vulgari kas protams netbilst patiesibai.ja nu vienigi nenobriedusa pusaudža prātā šis darbs spēj izraisīt erotiska satrura fantazijas. nu nav mana vaina, ka jums iztēle pieklibo. tas, ka tu to nesaskati, nenozīmē, ka tā nav(protams, tas, ka es to saskatu, nenozīmē to, ka tā ir). ziloņa pūšana ![]() būtībā, manuprāt, krūtis vienkārši izskatās pārāk.. vulgāras.. priekš jaukās, infantīli piemīlīgās sejas ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:45 |