![]() |
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Te nu ir mans kautrīgais pirmais mēģinājums arīdzan ko pasākt mākslas jomā. Nespriediet parāk bargi, neievainojiet manu trauslo ārtista dvēseli :>
![]() P.S. Būtu jauki, ja kāds varētu norādīt uz lielākajām kļūdām! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
darbs tik labs, ka būtu kauns tagad kkur meklēt kļūdas ![]() krūtis tikai tādas maucīgas sanākušas ![]() Te derētu nodefinēt, kas tavuprāt ir "maucīgas krūtis". Piemēram šīs pseido-sieviets krūtis ir iespējams ietilpināt jebkādos kritērijos, tikai ne "maucīgas". Drīzāk "neproporcionāli lielas", vai "whoa - thooose are some serious tits!", vai "can i touch them?". darbs tik labs, ka būtu kauns tagad kkur meklēt kļūdas ![]() krūtis tikai tādas maucīgas sanākušas ![]() Bērns tev vajadzetu piestrādāt pie vārdu izvēles, un kūtis ir nevis maucīgas, bet gan attelotā sieviete izskatās nepiedienīgi/vulgari kas protams netbilst patiesibai.ja nu vienigi nenobriedusa pusaudža prātā šis darbs spēj izraisīt erotiska satrura fantazijas. Tā vietā, lai aplaimotu klātešosos ar kaut kādu cinisku komentāru, iztikšu ar: WORD. Te nu ir mans kautrīgais pirmais mēģinājums arīdzan ko pasākt mākslas jomā. Nespriediet parāk bargi, neievainojiet manu trauslo ārtista dvēseli :> P.S. Būtu jauki, ja kāds varētu norādīt uz lielākajām kļūdām! Darbs ir... erm... visai uzbudinošs, bet tajā pat laikā izteikti garlaicīgs (lai neteiktu - sūds). Tam trūkst mesidža. Emocionālā vēstījuma. Kompozīcijā apslēptās paradigmas. Viltīgi nomaskētas sociālās satīras. Tādēļ, sekojot topika apakšvirsrakstam "Try to do it even worse.", es nevaru neiepostēt šo te savu variāciju par "dižās" Cionas tēmu, kurā bez visa minētā ir arī ebrejs: ![]() This post has been edited by GameMaster: Dec 28 2006, 12:18 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Es domāju, ka ir pienācis laiks arī man šajā galerijā ielikt daļiņu no sevis. Tā kā GM izteikti ebrejiskais ebrejs mani ļoti iedvesmoja, es nolēmu uzzīmēt šo pašu varoni, tikai pēc 10 gadiem.
Kas būs mainījies, cik zelta zobi viņam būs tagad, cik biezs būs naudas maiss varbūt deguns būs palicis lielāks - spriediet paši. Es pats uzskatu, ka šis ir mans labākais darbs. ![]() -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:37 |