![]() |
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Te nu ir mans kautrīgais pirmais mēģinājums arīdzan ko pasākt mākslas jomā. Nespriediet parāk bargi, neievainojiet manu trauslo ārtista dvēseli :>
![]() P.S. Būtu jauki, ja kāds varētu norādīt uz lielākajām kļūdām! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Man gan patiik EEbreji (Zjiidi)...
![]() Stabila veertiiba, ka pat desmit gadu laikaa nemainaas... Slinki uz fizisko darbu, bet who cares ja ir galva un sakari. Vienemer esmu apbriinojis, kaa tie sevi speej savaakt un noorganizeet visaadaas lietas. Esat kaadu EEbreju bomzi redzeejushi uz ielas Vecriigaa nee. Tie viemeer prot katrs kur ieliist, un arii cuukgalja iipashi negarsho ![]() Buutu pats EEbrejs, dziivotu Izraeelaa, preciizaak, Telavivaa: ![]() Tikai skeptiski skatos uz to alus kausu un dolaariem...Un uz to ka naudas maiss veel nav pilnaaks, shamas laikam melnaa aita starp saveejiem ![]() Iesaku labaak uzziimeet Latvieti lielaa Latvijaa ![]() P.S. un tas " Postapokaliptiskais Trusis" konkreeti piu, jo zaljaa kraasaa ![]() This post has been edited by Shumins: Dec 28 2006, 20:38 |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
P.S. un tas " Postapokaliptiskais Trusis" konkreeti piu, jo zaljaa kraasaa ![]() Nu bet protams, ka zaļš! Zaļā (TOKSISKĀ!) krāsa, tāpat kā ilkņi, radusies nukleārā kara rezultātā. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:40 |