![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
White owl |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 3-December 06 From: Bohēmā...:) ![]() |
Pastaigājoties šīs nedēļas sākumā pa Rīgu aizdomājos par to cik maz cilvēki ir informēti par apkārt notiekošo un cik daudzi no viņiem ir iebiedēti ar to, ka nedrīkst to un nedrīkst šo...ķibele pēc ķibeles. Vasarā Buša atbraukšana. Tagad nato Sammits un tam visam pa vidu parastie iedzīvotāji. Gribējās pajautāt kā vispār cilvēki pārdzīvoja Sammitu. Sēdēja mājās? vai tomēr nezaudēja drosmi un devās pilsētas ielās. Un kādi ir iespaidi? Un pats galvenais vai būtu ar mieru vēl kādreiz paciest tādas pašas neērtības?
-------------------- Visa dzīve ir spēle. Bet kurš vainīgs, ka mums labāk patīk spēlēt mūziku uz citu nerviem?
|
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
lai gan tas jau garaam tomeer arii labpraat izteikssu savu viedokli un tas ir nossaut visus samita daliibniekus mana vecriiga bija izmirusi
![]() kaads te piemineeja ka tas ir peec vispaareejiem standartiem kas veel taas par mullkkiibaam paraadi man kura normaala lielaa eiropas valsts riikojot ssaadu samitu veiktu kaut divas tressdallas no tiem pasaakumiem kas tika veikti latvijaa?? mullkkiibas nekur nekas taads nenotiek.... un es biju no tiem kas izbeega no riigas man tos x-failu skatus ko izbaudiiju pirmaas dienas riitaa pilniibaa pietika lai es saprastu ka taa nav mana pilseeta kuru es miilu un iederos.... visvairaak mani kaitina pats princips ka kautkaadu sasodiitu tuuristu deell(jo savaadaak kaa par "tuurisma braucienu uz austrumeiropu" sso samitu nenosauksi) es latvijas pilsonis nevaru paarvietoties pa ielu kuru es minu dien dienaa un man patiik to dariit jo redz kautkaadam aarzemju kroplim vareetu likties ka es vinnam metiissos virssu vai vismaz piesiessos uzskatu ka man kaa latvijas pilsonim latvijaa jaabuut lielaakaam vai vienaadaam tiesiibaam ar citu valstu pilsonniem nevis jaajuut kaut mazaakaas neertiibas cilveeku deell kas nav latvijas pilsonni un nekad arii nebuus... vai arii sagaidu vienliidziigu attieksmi citaas valstiis -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:39 |