![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
White owl |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 3-December 06 From: Bohēmā...:) ![]() |
Pastaigājoties šīs nedēļas sākumā pa Rīgu aizdomājos par to cik maz cilvēki ir informēti par apkārt notiekošo un cik daudzi no viņiem ir iebiedēti ar to, ka nedrīkst to un nedrīkst šo...ķibele pēc ķibeles. Vasarā Buša atbraukšana. Tagad nato Sammits un tam visam pa vidu parastie iedzīvotāji. Gribējās pajautāt kā vispār cilvēki pārdzīvoja Sammitu. Sēdēja mājās? vai tomēr nezaudēja drosmi un devās pilsētas ielās. Un kādi ir iespaidi? Un pats galvenais vai būtu ar mieru vēl kādreiz paciest tādas pašas neērtības?
-------------------- Visa dzīve ir spēle. Bet kurš vainīgs, ka mums labāk patīk spēlēt mūziku uz citu nerviem?
|
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE kaads te piemineeja ka tas ir peec vispaareejiem standartiem kas veel taas par mullkkiibaam paraadi man kura normaala lielaa eiropas valsts riikojot ssaadu samitu veiktu kaut divas tressdallas no tiem pasaakumiem kas tika veikti latvijaa?? mullkkiibas nekur nekas taads nenotiek.... Citā Eiropas valstī - Gruzijā - uz Bušu tika mesta granāta. Pie mums netika. Secinājumus lūdzu izdarīt pašam. QUOTE un es biju no tiem kas izbeega no riigas man tos x-failu skatus ko izbaudiiju pirmaas dienas riitaa pilniibaa pietika lai es saprastu ka taa nav mana pilseeta kuru es miilu un iederos.... Kā tu vari spriest par Rīgu sammita laikā, ja pats tajā nemaz nebiji? Protams - TV rādīja vienus drošībniekus. Reālā situācija - visur visi varēja tikt. Ja vien, protams, tev pēkšņi, netipiski sev, bija sagribējies aiziet uz Operu. QUOTE uzskatu ka man kaa latvijas pilsonim latvijaa jaabuut lielaakaam vai vienaadaam tiesiibaam ar citu valstu pilsonniem nevis jaajuut kaut mazaakaas neertiibas cilveeku deell kas nav latvijas pilsonni un nekad arii nebuus... Jā - tu alkoholiķis deģenerāts/bezģeļņiks esi pelnījis vienādas tiesības ar vispasauales politiskajiem līderiem. Tavas cilvēktiesības aiziet uz to vai citu krogu tika samītas dubļos kapitālistisko rietumu vadoņu labsajūtas dēļ. Nabaga, apbižotais mietpilsonis! Isāk sakot, Bondar - менше разговоров, больше пиво! This post has been edited by GameMaster: Jan 4 2007, 00:50 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:48 |