![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Misunderstood |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Diezgan regulaari uzturos shai forumaa, lasu diskusijas un varu teikt tikai labu. Tomeer es tieshaam nesaprotu, kaapeec ir jaapopularizee un jaaatljauj biedru parakstos tamliidziigas rindas=
QUOTE Mēs sitīsim tos utainos arvien, arvien, Pēc tam tos zili pelēkos arvien, arvien; Lai latvju zobens nesarūs, lai latvju saule nenoriet, Arvien, arvien, arvien... Vai tas ir normaali? |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Jums kādam ļoti grauž, ka man parakstā ir latvju strēlnieku dziesmas fragments? Es, piemēram, tādā veidā godinu tos varoņus, kas cīnijās par Latvijas valsts neatkarību. neredzu tur neko sliktu.
Ja kāds ne-latvietis saskata tur zemtekstu, tad jāteic, ka viņš pats grib vienkārši uzkurināt naidu. Šis jau sāk atgādināt to marasmu no kurbijkurne.lv foruma, kur modiem arī kaut kā ļoti nepatīk patriotisku jūtu izrādīšana. Skatos internetā daudziem vēl tālu augt līdz tam, kad nebūs sevi jāsauc par nevajadzīgi liberāliem kosmopolītiem, kam pret savu Tēvuzemi nekādu jūtu nav. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:56 |