![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Tas laiks ir klaat. Jaunaas sezonas animes saak pluust un shii bija viena no taam, kuras gribeeju skatiities. Sagaidiiju tieshi to ko gaidiiju, action ar horror elementiem. Sci-fi'isks cyberspunk's ar nelieliem post-apoc pieskaarieniem
![]() Peec pirmaas seerijas spriezhu: Grafiskaa puse: 8; - animaacija [5] (charu animaacijaam aarpus ciinjas ir ap 10fps, kurpretii ciinjaas tas ir monstrozi augsts); - kraasu gamma [8] (tieshi taada, kaadu no shaada tipa seriaaliem gaidu); - close-ups [10] (perfekti izziimeeti seju tuvplaani. Lieliski...); - dinamika [9] (OMFG! kaujas dinamiskaakas i nevar iedomaaties! Nu labi, var gan, bet tomeer... kaa nekaa no Samurai Champloo veidotaaja ![]() - kinematograafija [8] (grr, stiliigi, moderni, dinamiski); Audiaalaa puse: 9; - soundtrack [9] (ljoti atbilstoshi); - intro/outro [10] (taada nav! woohoo!); - muziikas atbilstiiba momentiem [6] (muuzikas maz, reti, bet atbilstoshi); - voice-acting [8] (balsis atbilstoshas, labas, bet nekas ekstaordinaars); Sizhetiskaa puse: 6; - atbilstiiba settingam [10] (cyberpunkam vajag robotus un cilveekus, kas nesatiek savaa starpaa); - origjinalitaate [2] (kaads atceraas AI, I Robot, Chobits, Matrix u. tml. ? Domaaju ka jaa. Nekaadas inovaacijas sizhetiskajaa pusee nav, vismaz tiktaal cik izklaastiits pirmajaa seerijaa); Overall: 8; Not bad. Not bad at all. Lai tik taa turaas. Skatiisimies, kas buus taalaak. ![]() |
![]() ![]() |
skabais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 76 Joined: 27-April 04 From: Dānija -> Aarhus ![]() |
es savas ierobezotas intelektualas kapacitates dzits biju spiests meklet kadu apgaismotaku lautinu interpretaciju timekla plasumos.
pec vairaku Google rezultatu lpp izsijasanas uzgaju sekojoso blogu ar atbildem uz daudziem jautajumiem. protams ka bloga autors nav Raditajs un neatklaj visas nozimes, jegu un simbolismu kas caurvijas Ergo Proxy, tacu vismaz "sasuj bildi" sizetam. autors pat spekule par iespejamu turpinajumu!! pats es vel neesmu noskatijies pedejo ep - gaidu A-Kraze HD relizi http://anikimeiski.blogspot.com/search/lab...#12471;ー edit: nu noskatijos es pedejo ep. kartejo reizi japabrinas par autoriem.. soreiz - ka samajiem izdevies noturet spriedzi un misteriju lidz pedejai epizodei, tikai pasas beigas atbildod uz butiskiem jautajumiem, kas vajajusi drosi vien lielako dalu skatitaju sova gaita. un ja ta padoma, tad si misterija un neskaidriba ir ka pamatakmens sai anime, "gabals" nebutu skatams ja visa informacija butu atklata no sakta gala. galu gala kur? un kad? tikai kalpoja par dekoracijam un centrala tema bija galvena varona izaugsme caur pasaules/realitates iepazisanu. si tematika ir diezgan populara ieks mecha zanra, tacu tiek pasniegta savadaka merce, domajams ka jaunakas merkauditorijas piesaistisanas noluka. piemera pec varetu vilkt paraleles ar nupar ka noskatito Eureka 7, kura varonim lidziga veida ka Ergo Proxy nacas doties pasaule un staties aci pret aci ar realitati. man prieks ka reizi pa reizei pie apvarsna paradas sadi sovi ka Ergo Proxy. godam varu pievienot samo viena kategorija ar Serial Experiment LAIN. un kada divaina sakritiba - intro anivideo no abiem soviem ir arkartigi tikami mani gaumei ![]() p.s. beigu gala man palika tomer viens butisks jautajums. kada vella pec Pirmajai Cilvecei (kas pameta planetu un radija Ergo Proxy) bija nepieciesams radit sapratigas butnes kas apzinas savu eksistenci tik ta iemesla pec lai attiritu planetu? pilnigi noteikti tas butu pa spekam kadai ieprogrammetai automatizetai sistemai.. Un kada loma planetas attirisana bija Pseidocilvecei un Androidiem? Cik sapratu vini ari ietilpa Pirmas Cilveces planos. Vini tacu tik dzivoja savas Patversmes un nekad pie pilna saprata tas nepameta. Lil Mayer un Vincents bija iznemumi, kuriem izdevas izrauties arpuse, bet ne vini ne padzito lauzu grupas arpus Patversmes neveica nekadas merktiecigas darbibas planetas attirisana? This post has been edited by skabais: Jan 23 2007, 17:34 -------------------- God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:55 |