![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Misunderstood |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Diezgan regulaari uzturos shai forumaa, lasu diskusijas un varu teikt tikai labu. Tomeer es tieshaam nesaprotu, kaapeec ir jaapopularizee un jaaatljauj biedru parakstos tamliidziigas rindas=
QUOTE Mēs sitīsim tos utainos arvien, arvien, Pēc tam tos zili pelēkos arvien, arvien; Lai latvju zobens nesarūs, lai latvju saule nenoriet, Arvien, arvien, arvien... Vai tas ir normaali? |
![]() ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
rasims sūkā smagi ja skatās globālāk mazām nācijām nav nekādu perspektīvu bet nu katrs lai domā kā grib bet visas krasās organizācijas gan besī ārā
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Crash |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Sep 17 2004, 09:11) Nu to jau katrs dundux zin, ka naakotnee visu pasauli apdziivos araabi, turki, indieshi un kjiinieshi. Tach paskatoties dzimstiibu, cilv. emigraaciju no taam valstiim, var labi redzeet, kas notiekaas un kas veel buus. Aj, bet man tik gribaas aatraak sagaidiit, kad Turcija iestaasies ES un ES oficiaali ieviesiis daudzsieviibu ![]() ![]() Nu bet ir jau nacionaalistiem veerts paciiniities arii par to taalo naakotni, lai tai rasu sajaukumaa, tomeer she dziivojoshajiem buutu arii kau cik latvieshu asinis, lai te nedziivotu tik tiirasinju turki ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:22 |