![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Misunderstood |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Diezgan regulaari uzturos shai forumaa, lasu diskusijas un varu teikt tikai labu. Tomeer es tieshaam nesaprotu, kaapeec ir jaapopularizee un jaaatljauj biedru parakstos tamliidziigas rindas=
QUOTE Mēs sitīsim tos utainos arvien, arvien, Pēc tam tos zili pelēkos arvien, arvien; Lai latvju zobens nesarūs, lai latvju saule nenoriet, Arvien, arvien, arvien... Vai tas ir normaali? |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Te nu praksē pierādās atziņa, "kad runa ir par nacionālismu, arī prātīgi cilvēki paarvērsjas par zvēriem". Ja "neregistrētā" norāde uz strēlnieku dziesmas nacionālo pieskaņu bija, teiksim tā, diskutabla. Tad Crash tava reakcija ielien tikai Aivara Gardas rāmjos. Kretinē visi sjie ultra urrā patrioti, kas, visticamāk, pat armijā negrasās iet un nopietna apdraudējuma rezultātā būtu pirmie, kas pamuktu pa krūmiem. Būt savas valsts patriotam nenozīmē regulāri lasīt latvians.lv, DDD un tam līdzīgus murgus, bet gan reāli cīnīties par savas valsts labklājību un tās iedzīvotāju drosjību un es nekādi nesaredzu, ka sjie mērķi būtu sasniedzami ar
QUOTE Priekš tevīm, utaini, tas naf normāli, bet tev te neviens ar neliedz uzturēties, tava 'rodina', plašā krievzeme tevi gaida atpakaļ, paklīdušais bandu bērns... metodēm. P.S. Atkal kārtējais rasu naida kurināšanas topix... Naf jau slikt, pasvilināsim tos utainos, ja jau paši atkal uzprasās P.s. Piedosjanu, ja kaads juutas aizskarts, tacju sjo teemu es uztveru nopietni, ko nevareetu teikt par daudzaam citaam ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:01 |