IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> final fantasy 1 & 2, nu jaa
Jaffa
post Mar 2 2005, 16:37
Post #1

Danshaku

Group: Chuunin
From: Aizkraukle (bedre)

Saakumaa bija bailes pirkt sso süeeli jo biju dzirdeejis paaraak daudz sliktas atsauksmes par sso speeli. Taccu ieraugot vitriinee sso speeli manas rokkeles notriiceeja un es nekaa nevareeju padariit jau peec pus stundas biju maajaas un saaku speeleet. Skatoties internetaa bildes no ssiis speeles speele liekas tiessaam na iipassi piesaistossa bet uz passas konsoles vis bija krietni labaak. Par sizzetu iipassi arii nevar suudzeeties un speeles garumu arii. Otraa dalla nezinu kaapeec bet piesaistiija mani krietni vairaak nekaa otraa un to arii pirmo izgaaju. Lloti patika tas ka izejot speeli paraadiijaas bonusa papildinaajums kuraa vareeju atklaat jaunus monstrus un arii sizzets nedaudz paplassinaajaas. Pirmaa dalla ir nedaudz garlaiciigaaka bet peec mana skatiijuma nedaudz garaaka un gruutaaka. Diezgan tracinossi saakumaa likaas nemitiigaas ciinnas huh.gif Nepaspeeju pat 2 sollus paspert un jau esmu iekuulies kaarteejaa kautinnaa. mad.gif Tas tiessaam besii bissku par daudz. Taccu varu vienu lietu apgalvot uz pc ar emulaatoru speeli nevar izbaudiit tik labi kaa uz gba. Nu ko varbuut kaads veel ir izgaajis sso speeli un var izteikt savas paardomas.......... huh.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22 July 2025 - 23:05