![]() |
![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Saaksim kaa pieklaajiigi un labi audzinaati cilveeki..
![]() Labdien! Nu....es nezinu vai šāds topiks ir bijis vai ne, bet es uz šo nosaukumu neatradu nevienu...Daudzos topikos ir kaut kādas līdzīgas bildītes, bet man vajag to palašināt, jo mēģināšu uzzīmēt kādu animi izmantojot viduslaikus, citu pasauli un nākotnes zināšanas, bet viduslaikos..... ![]() P.S. es vēl nezinu kā taisīt animi....es vēl taisos tikai pa kadriem viņu taisīt..bet ja jums ir kāda nojausma kā viņu var jēdzīgi uztaisīt, es ar nepacietību gaidu jūsu priekšlikumus....varbūt varam pat visi uztaisīt projektu...it, kā man tomēr neliekas laba doma par to projektu, ka taisam animi uz dziesmu.... 1. anime uz dziesmu nav anime, bet vidioklips ar nestabilu kvalitāti... 2. daudz intresantāk ir veidot saturīgu animi ar sākumu un beigām... 3. un...kāda jēga ir taisīt kaut kādu animi uz kaut kādu dziemu?! Zinu, ka tā nav mana darīšana, bet es tikai izsaku savas domas....varbūt mazliet par skaļu, bet.... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Mar 4 2007, 21:20 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13 June 2025 - 23:13 |