![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Es te tā padomāju vai kāds tic dievam vai sātanam un vai ir kāka atšķirība starp viņiem jo ja tu dari grēkus tad tu nonāksi elē jeb pie (velna). bet kā lai dara tikai labu ja nogalināt ir grēks tad es esu grēkojis jo uz manas sirdsapzinas ir simtim knaušu un kukainu u.t.t. Bet nejau tas ir tas galvenajs kā lai zin vai ir tas (dievs vai nav un vai ir sātans) tas ir tas unikālais jautājums visiem jo kautkam ir jātic vaine. ja gribat nosodiet mani par (zaimošanu) bet man tas ir gluži vinalga ir viņi vai nav. vai arī ka mēs atdzimstam citā dzīvē par citām radībām kada tam nozīme galvenais ka šinī dzīvē mes mirstam vaitad ne????
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 21:50 |