IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V « < 3 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Rīgas Balss par anime festivālu, žurnālisti ir vienkārši pīīīīī....
standby
post Oct 31 2004, 09:43
Post #61

Samurai

Group: Chuunin

Ak jel!!
Nu uzraxtija viena dulla (bet varbut gudra) zhurnaliste shausmu lietas par anime. SO WHAT! Kas lasa Rigas Balsi??? Tie ari tapat doma btw un uz festivalu un kino neiet vispar, bet skatas mex ziepenes. Vismaz vairums I belive.

Starp citu Melnais PR ari ir PR. Un zhurnaliste panaca par sho raxtu taaadu feedback, ka var tikai sapnjot. Domaju ka vinai par to premiju pieshkjirs tongue.gif. "Gudra doma" bija ari aizsutit tadu bildi no Kite ohmy.gif

Un ar blaustishanos komentos "mes atnaksim un jus noshausim" ari nekas nav lidzets.

Varbut var ar vinu sazinaties un piedavat brivbiljeti uz My beatiful girl Mary, vai kaut ko lidzigu.. lai gan domaju ka diez vai vina ies un turpmak neko labaku neraxtis, jo NEZIN ko raxtit mad.gif

Man starp citu shkjiet ka ta ir izplatitaka attiekmse par anime - nezin kas tas ir bet noteikti kaut kas slikts un perverss..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kaarleens
post Nov 1 2004, 12:39
Post #62

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

ja kāds presē pamana vai pa tv dszird kādas atsauksmes par animefestu iepostējat kau kur te lūdzu

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Ghoul
post Nov 2 2004, 17:35
Post #63

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

Baigais sviesc, man pie tam katru dienu jaadzird kautkas tamliidziigs. Visi manaa skolaa baigie ANTIANIME.
+Quote Post
jurc
post Nov 2 2004, 19:11
Post #64

Tennou

From: Liepāja

QUOTE(S.U.D @ Nov 2 2004, 16:35)
Baigais sviesc, man pie tam katru dienu jaadzird kautkas tamliidziigs. Visi manaa skolaa baigie ANTIANIME.
*

vo vo... Da ja vinjiem nepatiik tad lai taa arii paliek... Bet nav jau uzreiz mums jaagruzii virsu... "Pokemonmiilis, multenju skatiitaajs utt..." ZB! Anime ir daudz labaakas par dazhu labu filmu!

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Dzonis
post Nov 2 2004, 19:38
Post #65

Shishaku

heh...man te situaacija bishk labaaka.pat dazjus esmu ievedis anime pasaulee, bet jaaskaidro gan daudz un gari un ar no animes atziist tur dragonballz un tamliidziigas zemaakaa limenja filminjas,sak ar pliku kaushanos pietiekot..zjeel, bet gan jau ar laiku

--------------------
+Quote Post
Tador
post Nov 2 2004, 21:36
Post #66

Hakushaku

Group: Kaigan Valde

fantastiskaas dienas - korejieshu darbs?
+Quote Post
edg
post Nov 2 2004, 21:48
Post #67

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(Tador @ Nov 2 2004, 20:36)
fantastiskaas dienas - korejieshu darbs?
*

Atveram google, ierakstam "wonderful days", un kaa pirmo atrodam ierakstu dievinaamajaa imdb.com, kuraa rakstiits: "Country: South Korea / USA "

Anime ir stils, nevis razhotaaja valsts iipashums. Taapeec jau arii "top" latvieshu anime project...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Yume
post Nov 2 2004, 21:50
Post #68

challenger

Heh, es šodien izlasīju tās paās žurnālistes daiļdarbu par to pašu tēmu TV-atpūtā.... izskatās ka viņa izlasīja divus rewiev šoreiz, uz Kite un uz Jin-roh.. un kā jau bija gaidāms nekādu pozetīvu atkasusmju tur nebija.. dry.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tador
post Nov 2 2004, 21:53
Post #69

Hakushaku

Group: Kaigan Valde

Bet ja taa pilniigi nopietni, gribeejaas dabuut paaris kiilo c4 ko "uzdaavinaat" dazhiem labiem zhurnaalistiem...!
+Quote Post
jurc
post Nov 2 2004, 22:00
Post #70

Tennou

naakamais fests buus tikai naakamgad?

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Dzonis
post Nov 2 2004, 22:07
Post #71

Shishaku

QUOTE(JurCHiX @ Nov 2 2004, 21:00)
naakamais fests buus tikai naakamgad?
*

tikai!!?....heh..ja jau viss butu tik vienkaarshi, buutu kaut vai katru meenesi

--------------------
+Quote Post
deleted-ray
post Nov 2 2004, 22:07
Post #72

Heimin
*

Iisteniibaa, ja taa padomaa, varam jau pashi uz Ziemsveetku briivdienaam kaut ko uzmeikot smile.gif Bet kosplejs, kosplejs...
+Quote Post
jurc
post Nov 2 2004, 22:10
Post #73

Tennou

QUOTE(Ray @ Nov 2 2004, 21:07)
Iisteniibaa, ja taa padomaa, varam jau pashi uz Ziemsveetku briivdienaam kaut ko uzmeikot  smile.gif Bet kosplejs, kosplejs...
*

Nu jaa... dabuut projektoru, kompi pilnu ar dvd ripiem, kautkaadu telpu un taa liidz ziemsveetku briivdienas beigaam no turienes neizliist... ta kaadam laikam pietiks smile.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Duarh
post Nov 2 2004, 22:37
Post #74

Samurai

From: Portland OR USA

Ripi ljauna lieta. . .bet ja telpas atrastos, atrastos arii cilveeki, kuriem buutu legaali & kvalitatiivi DVD. Man jau ar kaut kas ir - pilna Key the Metal Idol kolekcija & visas triis Crest of the Stars sezonas (36 ep) - pie tam uz Ziemassveetkiem buushu Latvijaa, buutu jau labi paraadiit, bet parasti shiis domas nosliikst, jo nav, kur/pie kaa organizeet.

--------------------
世界を革命する力を
この我がに返してもらう!
+Quote Post
Yume
post Nov 2 2004, 23:30
Post #75

challenger

Nu ja jau te aizgāja sarunas par nākamo festu vai kādu tikšānos, mēs ar Yuki taisīsim karaoke-party.. tikai jaatrod pieklāīga vieta.. es piemēram nevienu nezinu.. dry.gif
Bet visi laipni gaidīti ar priekšlikumiem. Un starp citu.. kospleys noteikti vēl būs.. happy.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post

7 Pages V « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18 July 2025 - 16:38