![]() |
![]() ![]() |
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Ak jel!!
Nu uzraxtija viena dulla (bet varbut gudra) zhurnaliste shausmu lietas par anime. SO WHAT! Kas lasa Rigas Balsi??? Tie ari tapat doma btw un uz festivalu un kino neiet vispar, bet skatas mex ziepenes. Vismaz vairums I belive. Starp citu Melnais PR ari ir PR. Un zhurnaliste panaca par sho raxtu taaadu feedback, ka var tikai sapnjot. Domaju ka vinai par to premiju pieshkjirs ![]() ![]() Un ar blaustishanos komentos "mes atnaksim un jus noshausim" ari nekas nav lidzets. Varbut var ar vinu sazinaties un piedavat brivbiljeti uz My beatiful girl Mary, vai kaut ko lidzigu.. lai gan domaju ka diez vai vina ies un turpmak neko labaku neraxtis, jo NEZIN ko raxtit ![]() Man starp citu shkjiet ka ta ir izplatitaka attiekmse par anime - nezin kas tas ir bet noteikti kaut kas slikts un perverss.. |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
ja kāds presē pamana vai pa tv dszird kādas atsauksmes par animefestu iepostējat kau kur te lūdzu
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Baigais sviesc, man pie tam katru dienu jaadzird kautkas tamliidziigs. Visi manaa skolaa baigie ANTIANIME.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Nov 2 2004, 16:35) Baigais sviesc, man pie tam katru dienu jaadzird kautkas tamliidziigs. Visi manaa skolaa baigie ANTIANIME. vo vo... Da ja vinjiem nepatiik tad lai taa arii paliek... Bet nav jau uzreiz mums jaagruzii virsu... "Pokemonmiilis, multenju skatiitaajs utt..." ZB! Anime ir daudz labaakas par dazhu labu filmu! -------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
heh...man te situaacija bishk labaaka.pat dazjus esmu ievedis anime pasaulee, bet jaaskaidro gan daudz un gari un ar no animes atziist tur dragonballz un tamliidziigas zemaakaa limenja filminjas,sak ar pliku kaushanos pietiekot..zjeel, bet gan jau ar laiku
-------------------- |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
fantastiskaas dienas - korejieshu darbs?
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tador @ Nov 2 2004, 20:36) Atveram google, ierakstam "wonderful days", un kaa pirmo atrodam ierakstu dievinaamajaa imdb.com, kuraa rakstiits: "Country: South Korea / USA " Anime ir stils, nevis razhotaaja valsts iipashums. Taapeec jau arii "top" latvieshu anime project... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Heh, es šodien izlasīju tās paās žurnālistes daiļdarbu par to pašu tēmu TV-atpūtā.... izskatās ka viņa izlasīja divus rewiev šoreiz, uz Kite un uz Jin-roh.. un kā jau bija gaidāms nekādu pozetīvu atkasusmju tur nebija..
![]() -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Bet ja taa pilniigi nopietni, gribeejaas dabuut paaris kiilo c4 ko "uzdaavinaat" dazhiem labiem zhurnaalistiem...!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
naakamais fests buus tikai naakamgad?
-------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 2 2004, 21:00) tikai!!?....heh..ja jau viss butu tik vienkaarshi, buutu kaut vai katru meenesi -------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Iisteniibaa, ja taa padomaa, varam jau pashi uz Ziemsveetku briivdienaam kaut ko uzmeikot
![]() |
jurc |
![]()
|
QUOTE(Ray @ Nov 2 2004, 21:07) Iisteniibaa, ja taa padomaa, varam jau pashi uz Ziemsveetku briivdienaam kaut ko uzmeikot ![]() Nu jaa... dabuut projektoru, kompi pilnu ar dvd ripiem, kautkaadu telpu un taa liidz ziemsveetku briivdienas beigaam no turienes neizliist... ta kaadam laikam pietiks ![]() -------------------- |
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
Ripi ljauna lieta. . .bet ja telpas atrastos, atrastos arii cilveeki, kuriem buutu legaali & kvalitatiivi DVD. Man jau ar kaut kas ir - pilna Key the Metal Idol kolekcija & visas triis Crest of the Stars sezonas (36 ep) - pie tam uz Ziemassveetkiem buushu Latvijaa, buutu jau labi paraadiit, bet parasti shiis domas nosliikst, jo nav, kur/pie kaa organizeet.
-------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu ja jau te aizgāja sarunas par nākamo festu vai kādu tikšānos, mēs ar Yuki taisīsim karaoke-party.. tikai jaatrod pieklāīga vieta.. es piemēram nevienu nezinu..
![]() Bet visi laipni gaidīti ar priekšlikumiem. Un starp citu.. kospleys noteikti vēl būs.. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 16:38 |