![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Nu, bet lõgiski.. nē nav boobsgrab failed tāpēc, ka pat nebija doma zīmēt boobsgrab vnk pārlikta roka pāri, perversie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kad es augu aiztikt kruutis nebija perversi... ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
Nu, bet lõgiski.. nē nav boobsgrab failed tāpēc, ka pat nebija doma zīmēt boobsgrab vnk pārlikta roka pāri, perversie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kad es augu aiztikt kruutis nebija perversi... ![]() Psc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tātad izskrāsoju, šis ir mans 1. darbs uz photoshop ēnu nav, atspīdumi ļoti maz, bet ziniet es ar šo visu dienu ņēmos ( nepārprotiet) Tagad man sāp roka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rainie |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 67 Joined: 21-May 09 From: Ogre ![]() |
omgomfg !!!!
wnk naw vardu, man šitais patīk vēl vairāk ! ![]() tagad man gribētos redzēt viņu komiksu (siekalojas skatoties uz to džeku) -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Džeks ir pilnīga izgāšanās, zaķis simpātisks.
siekalojas skatoties uz to džeku Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew Yuck. -------------------- |
Rainie |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 67 Joined: 21-May 09 From: Ogre ![]() |
man patīk viņa seja
![]() -------------------- ![]() |
Saimons |
![]()
|
|
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
chalim ar adaskrasu nav isti labi.. bish tomer orandzhigaku vajadzeja a vinsh tev ir rozaa
a chiksei man liekas viena aus nav izkrasota vai kas tur ir domats, vai ari es vnk nesapratu domu tur |
Saimons |
![]()
|
|
Saimons |
![]()
|
Nu lūk mans zīmuļdarbs!
![]() ![]() ![]() Sakiet ko domājiet! ![]() ![]() |
Rainie |
![]()
|
tu jau zini, ko es par viņu domāju
![]() Es savējo arī pabeidzu, tikai fonu neesmu uzzīmējusi un izkrāsoju, un meiteni aizlociju, jo man viņa nepatika ![]() ![]() -------------------- ![]() |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
tas rokas kkadas divainas liekas.. noteikti biji domajis vinjas kka tipa saliektas, bet bilde to gruti izprast... un ta izstaba tada nereala liekas - itka vinja butu 1m plata
![]() |
Saimons |
![]()
|
tas rokas kkadas divainas liekas.. noteikti biji domajis vinjas kka tipa saliektas, bet bilde to gruti izprast... un ta izstaba tada nereala liekas - itka vinja butu 1m plata ![]() Nu nē tas jau itkā koridõrs ![]() ![]() bet es kaut kad iemācīšos ![]() |
Saimons |
![]()
|
Zinu kļūdas utt.. Nepievērsiet uzmanību krūšu galiem, ja es būtu dievs zēniem krūšu galu nebūtu, viņiem no tiem tāpatās nav jēgas
![]() ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
burvīgas austiņas!
![]() ![]() This post has been edited by Tenma: May 30 2009, 20:40 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu man gan tās ausis tā.. nevar saprast kuram dzīvniekam nozagtas.
Kas attiecas uz ķermeni- īsts otaku ķermenis. Pieņemu, ka īsti otaku nēsā arī dzīvnieku ausis. So trū. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 14:35 |