![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
archaxyz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 11-August 05 From: Latvija=>Rīga=>Darbs ![]() |
1. B Gata H Kei
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Nav B Gata H Kei, un laikam kārta hintiem.
1. ![]() ![]() ![]() ![]() 2. 2012. gada OVA, nav subtitru angliski. Tā kā redzami galvenie varoņi, no papildus attēliem nebūs jēgas. 3. ![]() 4. ![]() 5. Seikai no Monshou (Crest of the Stars) [zenofex] Biedējošākais, ka tikai pirmie divi ir no mana obscure anime saraksta, lai gan 1. tur īsti neklājas būt. This post has been edited by Niks: Aug 21 2013, 17:40 |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
3. Toshokan Sensou
4. School Rumble -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
EruLaif |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 1-November 06 ![]() |
1. Sora wo Miageru Shoujo no Hitomi ni Utsuru Sekai jeb Munto TV seriāls
2. Hori-san to Miyamura-kun -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Varbūt tomēr par ātru iedevu papildus attēlus.
1. Sora wo Miageru Shoujo no Hitomi ni Utsuru Sekai (Munto TV) [EruLaif] 2. Hori-san to Miyamura-kun [EruLaif] 3. Toshokan Sensou (Library War) [anti] 4. School Rumble San Gakki [anti] 5. Seikai no Monshou (Crest of the Stars) [zenofex] Uzvarētāja anti. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Varbūt tomēr par ātru iedevu papildus attēlus. Varbūt, lai gan es vadījos pēc pirmajiem attēliem (nokavēju brīdi, kad tu viņus ieliki) :) Lai bildes šoreiz liek kāds cits, man izbeigušās animes, kas te vēl nav bijušas (ja vien kādam nav vēlmes minēt piecus BL šovus). -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Kāds cits (ja kāds cits neiebilst) būšu es
![]() Tātad: 1: ![]() 2: ![]() 3: ![]() 4: ![]() 5: ![]() Vieglu minēšanu! -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Niks |
![]()
|
2. Toradora!
Ups, sajaucu secību, sorry. This post has been edited by Niks: Aug 22 2013, 18:58 |
anti |
![]()
|
3. Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
1. ???
2. Toradora! [Niks] Godīgi, neesmu redzējis (stāv uz HDD), bet randomā atradis šo kadru, biju izcili ieintriģēts un uzjautrināts - kāpēc meitene sarkanā tā uzvedas? ![]() 3. Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru [anti] 4. ??? 5. ??? -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
archaxyz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 11-August 05 From: Latvija=>Rīga=>Darbs ![]() |
4. Deadman Wonderland
|
Niks |
![]()
|
Minorin (Kushieda Minori) vienkārši ir tāda. Jā, es joprojām atceros viņas vārdu. Tad vēl es atceros Takasu Ryuuji, Aisaka Taiga, Kawashima Ami, to briļļaino gan nevaru atcerēties. Yuusaku kaut kāds? Salīdzinājumam, Deadman Wonderland es neatceros neviena personāža vārdu un gandrīz nevienam neatceros izskatu, lai arī Toradora! vajadzētu būt vecākai, tātad senāk redzētai. Ko tas nozīmē? Ļoti vienkārši, man anime vērtēšanā viens no svarīgākajiem parametriem ir, cik daudz es no konkrētās anime atceros ilgtermiņā. Ja bez iedziļināšanās atceros daudz kā Toradora! gadījumā, tātad smadzenes uzskata konkrēto anime par gana svarīgu, lai to atcerētos, ja vispirms jāpamarinē domas un jāpalasa AniDB, lai kaut ko specifisku sāktu atcerēties, tad nav tik laba anime, bet, ja pat pēc tam, kad vēlreiz noskatos kādu epizodi, kas bez šaubām iepriekš redzēta, bet sajūta tāda, ka skatītos to pirmo reizi, tad verdikts nevar būt sevišķi glaimojošs ne anime, ne manai atmiņai.
Citiem vārdiem sakot, Toradora! banzai! This post has been edited by Niks: Aug 22 2013, 23:23 |
zenofex |
![]()
|
Ok, laiks palīdzēt minēšanā!
1. ![]() 2. Toradora! [Niks] 3. Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru [anti] 4. Deadman Wonderland [archaxyz] 5. ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
zenofex |
![]()
|
Ok, teorētiski atbildes jāpublicē rīt, bet man ir aizdomas, ka tāpat neviens ne(at)minēs divas pāri palikušās animes. So...
1. Only Yesterday (Omoide Poro Poro) [Godīgi sakot, esmu bezgala izbrīnīts, ka neviens pat nepacentās šo minēt. It's so obviously Ghibli!] 2. Toradora! [Niks] 3. Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru [anti] 4. Deadman Wonderland [archaxyz] 5. Uchuu Senkan Yamato: Fukkatsu Hen [Vai tiešām nevienam otrajā attēlā redzamais kuģis nelikās pazīstams?] Bildes liek Niks. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Niks |
![]()
|
Izskatās, ka vismaz līdz šim vakaram nebūs laika sagatavot attēlus, ja kāds grib, var likt manā vietā.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 17:17 |