IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> kā pareizi izskaidrot kas ir anime....
edg
post Jan 3 2005, 22:16
Post #31

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(deBUGa @ Jan 3 2005, 20:49)
Attiecībā uz "parasts" - "neparasts"... interesanti vai Japānā anime i "parasta" parādība? Un vai mainās nozīme vārdam 'anime' atkarībā no tā, kur tu dzīvo?
*

Pilniigi noteikti mainaas. Un, ja mani uzskati par Japaanu ir pareizi, tur anime ir parasta paraadiiba kaa arii parasta multene.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post Jan 3 2005, 22:20
Post #32

limpene grauž aknas

Un lai veel vairaak uzspiestu cilveekiem savu offtopic:
Arii es neatbalstu paarspiileetu fanoshanu, ja vien taa nenotiek tikai prikola peec. Bet tas nekaadi nestaav pretrunaa ar to, ka anime nav parasta...

P.S.
[21:25] <bbad> normaali buutu, lielaakaa dalja yugioh posti
[21:26] <bbad> bet tu jau gribi vinjus nospiest taapeec spamo kaa traks
(tas par mani)

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
kaarleens
post Jan 3 2005, 22:45
Post #33

Hentai

From: Jelgava

Btw kaapeec figuree tikai japaanju - korejieshi ar ljoti nesliktu anime ziime varbuut pat labaaku kaa japanji (Wonderfull days; My Beautiful Girl Mari)

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
bypass
post Jan 3 2005, 22:54
Post #34

Danshaku

Group: Chuunin

Un, ja mani uzskati par Japaanu ir pareizi, tur anime ir parasta paraadiiba kaa arii parasta multene.
Es atkārtoju, Janime ir parasti muļķiki (vismaz manā uztverē), tikai mērķauditorija un apsriesto tematu klāsts plašāks.
Laikam nevienam no jums nav pielecis, kas bypass patiesībā ir par fruktu...
Paldies!

Response jau pamatīga. Atvaino, edg, tavus garos spriedelējumus neizlasīju. wink.gif
+Quote Post
edg
post Jan 3 2005, 23:10
Post #35

limpene grauž aknas

QUOTE(bypass @ Jan 3 2005, 21:54)
Un, ja mani uzskati par Japaanu ir pareizi, tur anime ir parasta paraadiiba kaa arii parasta multene.
Es atkārtoju, Janime ir parasti muļķiki (vismaz manā uztverē), tikai mērķauditorija un apsriesto tematu klāsts plašāks.

Response jau pamatīga. Atvaino, edg, tavus garos spriedelējumus neizlasīju. wink.gif
*

Njaa, es centos paraadiit, ka anime nav parasta vispaareejam pasaules un, kas svariigaak, Latvijas uzskatam. Tiesa, "parasts" ir lokaals vaards. Citur anime nav parasta, bet Japaanaa ir. Zheel jau gan, ka neizlasiiji, bet gala vaards paliek tas pats: Jebkas ir parasts atkariibaa no apstaakljiem - vietas, konteksta. Katram cilveekam ir savs subjektiivs viedoklis par to, kas ir parasts, tomeer, analizeejot vispaareeji, vajadzeetu nonaakt pie sleedziena, ka anime nav parasta multene ne Latvijaa, ne vispaareeji pasaulee. (par to Latviju gan pamazaam iet jau arvien parastaak un parastaak...)

--------------------
+Quote Post
Taka
post Jan 4 2005, 08:16
Post #36

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Here we go again...
Ir cilvēki, kam patīk izspārdīt skudru pūzni - nu tāpat vien, lai paraudzītos, kas tur notiek. Viņiem tas šķiet interesanti.
bypasam vispār pofig kas ir anime, viņam patīk process, kad visi sāk ņemties un viņam kaut ko pierādīt. Viņš vienkārši ņirgājas kā mēs paši sevi padaram smieklīgus, cenšoties atkal un atkal pierādīt, ka 2x2=4
Plus vēl vistīrākā izmantotāja attieksme pret šo forumu.

un driznak - es nezināju ka fanošana ir jāpamato blink.gif

ja bypasam kaut kas nepatīk, bet tev patīk - tu jau esi zaudējis. By default.
Un tu būsi idiots, cenšoties viņam pierādīt, ka tas ir kaut kā vērts.
Jo vairāk centīsies, jo vairāk tiksi apņirgts.

Tiesa, tas viss par viņu kā par cilvēku neko pozitīvu neliecina, bet es pieņemu, ka viņam laikam nav citu pašapliecināšanās veidu.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
deBUGa
post Jan 4 2005, 09:42
Post #37

Shishaku

QUOTE(Taka @ Jan 4 2005, 07:16)
mēs paši sevi padaram smieklīgus, cenšoties atkal un atkal pierādīt, ka 2x2=4
*
2x2 = Shinobuden

Cilvēks izteica savu viedokli, a "skudrupūznis" siekalas uz visām pusēm bārstīdams iemanījās pats sev iespert. smile.gif
Nekas vairāk par "neparasto multeni" ar sadisma elementiem un neparasti vājo cenzūru nesanāca. Papildus tam vēl izrādījās, ka anime Āfrikā nav tas pats, kas anime tepat Latvijā.

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
NOLF
post Jan 4 2005, 10:14
Post #38

Samurai

QUOTE(Taka @ Jan 4 2005, 07:16)
un driznak - es nezināju ka fanošana ir jāpamato blink.gif
*

Nav. Tas, ko to sakot domāju, ir trula "ANIME (konsoles, spageti, Linux, dajebkas) RULZ tāpēc, ka tas tā ir" attieksme. Tb, nekritiska pieeja, situācijas, kurās filmas/seriāla piederība anime automātiski nozīmē, ka tā ir ģeniāla vai vismaz galvas tiesu pārāka par rietumos ražoto.

--------------------
+Quote Post
edg
post Jan 4 2005, 10:44
Post #39

limpene grauž aknas

Mjaa, nu protams, var jau njirgaaties arii par to, kaa kalkulators visu laiku izreekjina 2x2=4. Katram sava humora izjuuta.

Kaa jau teicu, atbildi rakstiiju principa peec, jo neatbildeetu to nevareeju atstaat. Peedeejaa laikaa arvien vairaak daru lietas principa peec, kas ir vairaak nekaa daudzu nelabu lietu ceelonis. Un tas man liek aizdomaaties par bomzhu rakstura iipashiibaam. Taapeec paldies bypass, no shiis dienas es censhos izvairiities no lietu dariishanas principa peec.

--------------------
+Quote Post
Taka
post Jan 4 2005, 11:35
Post #40

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(driznaks @ Jan 4 2005, 09:14)
Nav. Tas, ko to sakot domāju, ir trula "ANIME (konsoles, spageti, Linux, dajebkas) RULZ tāpēc, ka tas tā ir" attieksme. Tb, nekritiska pieeja, situācijas, kurās filmas/seriāla piederība anime automātiski nozīmē, ka tā ir ģeniāla vai vismaz galvas tiesu pārāka par rietumos ražoto.
*

Nu tas gan, rulz ta rulz bet nu vismaz pāris teikumus jau var pateikt, piekrītu.
Tas atkal nenozīmē ka jāraksta 10 lpp traktāti

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
edg
post Jan 4 2005, 11:51
Post #41

limpene grauž aknas

Ja patiik rakstiit, var uzrakstiit arii 100lpp traktaatus, un tas rakstiitaajam pat sagaadaas prieku.

--------------------
+Quote Post
xikes
post Jan 4 2005, 12:23
Post #42

Koushaku

QUOTE(edg @ Jan 4 2005, 10:51)
Ja patiik rakstiit, var uzrakstiit arii 100lpp traktaatus, un tas rakstiitaajam pat sagaadaas prieku.
*

Ja ir laiks, ko veltiit lasiishanai, tad arii lasiitaajs nejutiisies, kaa bezjeedziigi pavadiijis laiku. Protams, tas jau atkariigs no raxtiitaaja, bet vairumaa gadiijumu shinii formuaa garos textus ir interesanti lasiit (Ja ir laiks, kad to dariit).. happy.gif

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Wiper
post Jan 4 2005, 12:58
Post #43

Samurai

Gmm, parasts/neparasts - tas ir subjektiivs jeedziens. Vienam tas liekas parasts, otram ne. Labaak nemeeginaat taa izskaidrot kaaadus jeedzienus (nu iznjemot, ja paziist auditoriju un zin kas vinjiem ir parasts un neparasts).

Anime ir multenes, bet multenes nav anime. Parasts vai neparasts - tas atkariigs no konkreeta cilveeka. Bet, spriezhot no reakcijas, rodas iespaids, ka kaadam kremt iespeejams uzskats, ka vinsh aizraujas ar 'parastaam multeneem'.

Come on,
"It's great being a pervert......once you're known as a pervert, there's nothing to fear..... hahahahah"
+Quote Post
bypass
post Jan 4 2005, 13:18
Post #44

Danshaku

Here we go again...
Ir cilvēki, kam patīk izspārdīt skudru pūzni - nu tāpat vien, lai paraudzītos, kas tur notiek. Viņiem tas šķiet interesanti.
bypasam vispār pofig kas ir anime, viņam patīk process, kad visi sāk ņemties un viņam kaut ko pierādīt. Viņš vienkārši ņirgājas kā mēs paši sevi padaram smieklīgus, cenšoties atkal un atkal pierādīt, ka 2x2=4
Plus vēl vistīrākā izmantotāja attieksme pret šo forumu.

un driznak - es nezināju ka fanošana ir jāpamato

ja bypasam kaut kas nepatīk, bet tev patīk - tu jau esi zaudējis. By default.
Un tu būsi idiots, cenšoties viņam pierādīt, ka tas ir kaut kā vērts.
Jo vairāk centīsies, jo vairāk tiksi apņirgts.

Tiesa, tas viss par viņu kā par cilvēku neko pozitīvu neliecina, bet es pieņemu, ka viņam laikam nav citu pašapliecināšanās veidu.
Pārāk ātri tu pārlec pie secinājumiem, kuriem nav reāla pamatojuma.

Jāpiekrīt, ka maniem iepriekšējiem diviem postiem ir sūdīga argumentācija.
Un, šķiet, esmu kļūdījies, lielākajai daļai LV cilvēku janime liekas neparasta, gluži vienkārši tādēļ, ka šeit, Latvijā, vārds muļķiks, anime, animācija tiek momentāli noteikta mērķauditorija - bērniem. Un, re, kad mēs dabonam redzēt kaut kādu varmācīgu, hentai janimi, tad šeit uzreiz loģiski, ka tas ir domāts bērniem un tad tas liekas "neparasti", kad bērni skatās uzšķēršanu. Būtībā adultu janime ir tas pats varmācīgais bojeviks tikai pārnests divi dēē plaknē un tiek zīmēts ar roku.

Starp citu, lai izzinātu, kas notiek skudru pūznī, viņš nav obligāti jāizjauc.
+Quote Post
tostermaize
post Jan 4 2005, 15:31
Post #45

Shishaku

From: Riga

smile.gif es jau 5x izlasiju vai esu pareizi noformulējis jautājumu kapē šito atvēru vaļā es tik nesaprotu kapē jūs visi strīdaties
p.s katram savs paņēmiens kā redzēt kas skudru pūznim iekšā

--------------------
image
+Quote Post

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21 July 2025 - 08:55