IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

6 Pages V < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Yu-gi-ou, kaut kas
deleted-ray
post Jan 2 2005, 13:01
Post #31

Heimin
*

Group: Chuunin

Paskaties pa 160 seerjiu, tur vinsh pakaa6 ")
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kikumi
post Jan 2 2005, 19:11
Post #32

Ecchi-san

From: Rīga

Yugi ir pakāsis ne vienreiz vien... wink.gif
Skatīties vajag pēc kādas 170 sērijas. Tad jau kļūst interesantāk (lai gan ne īpaši)... ^^"

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
Ghoul
post Jan 3 2005, 14:40
Post #33

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

Es diezgan biezi skatos bet taa aiz garlaiciibas un taa jaasauc par multeni ne animi un vispaar YGO naaviigi !!! cool.gif
+Quote Post
DarkRockslizer
post Jan 4 2005, 20:31
Post #34

Samurai

Yu-Gi-Oh! ir... ekscentriska multene. Jocīga savā ziņā. Bet to tiešām var palikt GARLAICĪGI skatīties.

--------------------
All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
+Quote Post
Kikumi
post Jan 4 2005, 20:48
Post #35

Ecchi-san

Es jau te kaut kur šajā forumā lasīju, ka Yugio ir tikai reklāma priekš šīm spēļu kārtīm. Ziniet, es jau sāku domāt, ka tā ir taisnība...

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
Sigfa
post Jan 4 2005, 20:52
Post #36

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

vispaar, yugioh seriaals bija pirms kaartiim. Kaartis, kaa jau citiem produktiem arii, naak tikai kaa papildus naudas smelshanas mashiina.
+Quote Post
Kikumi
post Jan 4 2005, 20:53
Post #37

Ecchi-san

Tagad man nezin kāpēc iešāvās prāta Duel Masters... *lol* laugh.gif

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
Takijs
post Jan 4 2005, 22:37
Post #38

Jinushi
**

NJa no kartim vinji baigo pikji rauj. Tas origjinalas vispar nezheligi dargas.
+Quote Post
Rob_X
post Jan 5 2005, 00:15
Post #39

Shishaku

From: Riga

QUOTE(Sigfa @ Jan 4 2005, 19:52)
vispaar, yugioh seriaals bija pirms kaartiim. Kaartis, kaa jau citiem produktiem arii, naak tikai kaa papildus naudas smelshanas mashiina.
*

vispar jau kartis bija izdomatas 1996 gadaa(to var secinaat peec shii gadaskaitlja uz katras kaartis), bet anime raadaas izlaists 1998

es tik taa, piekomenteeju smile.gif wink.gif
+Quote Post
Ghoul
post Jan 5 2005, 15:00
Post #40

Koutaishi

vispar jau kartis bija izdomatas 1996 gadaa(to var secinaat peec shii gadaskaitlja uz katras kaartis), bet anime raadaas izlaists 1998

es tik taa, piekomenteeju smile.gif wink.gif
*

[/quote]
Manga ir iznaakusi 1996. gadaa taakaa kaartis bija domaatas mangai taapeec uz taam rakstiits 1996 bet varbuut kljuudos.. wink.gif
+Quote Post
Kikumi
post Jan 5 2005, 16:43
Post #41

Ecchi-san

Kurš gan man ticēs, ka pirmajos pāris mangas izdevumos nebija nekāda sakara ar kārtīm? blink.gif

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
kain
post Jan 5 2005, 16:53
Post #42

Heimin
*

Tas ka tie piepelnās ar kārtīm ir tiesa.

--------------------
Vampire night come...................................................
+Quote Post
Ghoul
post Jan 6 2005, 15:35
Post #43

Koutaishi

QUOTE(Kikumi @ Jan 5 2005, 16:43)
Kurš gan man ticēs, ka pirmajos pāris mangas izdevumos nebija nekāda sakara ar kārtīm? blink.gif
*

Es ticu jo es lasiiju pirmaas mangas man patika staigaaja atsitaas no pankiem nogalinaaja nabaga botu tirgotaaju un nekaadu kaarshubet jau9 nodaljaa vinji atklaaja to kas sabojaaja vinjiem dziivi taas protams ir kaartis laugh.gif
+Quote Post
Shinobi-sama
post Jan 6 2005, 16:27
Post #44

Lost in own dreams

From: Jelgava

runaajot veel par tulkojumu man gribeejaas apshaut latvieshu tulkotajus vispaar, kas tulko un dublee jebko kas ir domaats beerniem. taa vietaa lai piemekleetu normaalas beernu balsis, kaut kaads pieugushais smalkaa balsii izliekas par debiilo.
Spilgts piemers bija Shrek pa LT7 nu anaalaaku tulkojumu reti gadiijies dzirdeet.

pienjemsim ka pa muusu televiizijaam saaks raadiit Chobits.. tad pareetjiniet kaadu balsi mees dzirdeesim Chii vietaa.... es pat neuznjemos to greeku mineet kura no mums paziistamajaam sievieshu aktriseem ierunaas(un kaa). Tas pats iet arii par NGE, LAIN, Gits - nu es shaubos vai liidz to beernu smadzeniiteem aizies tie teksti kaadus tur runaa...., kaut kaads flegmatisks onka/ tantuks monotoni bazarees visu seraala laiku... baigi interesanti klausiities Shinji Ikari moraalajaa mazohismaa, ja man buus jaaaklausaas persona kas to runaa it kaa no treshaa skatpunkta. irdomaajoties 25/26 seeriju NGE ja tas viss Brainfuck buus jaadzird vienas(labaakajaa gadiijumaa 2) personas tulkojumaa kura aizelsdamies lasiis textu no lapinjas... es domaaju komentaari lieki.... Latvieshu neizdariiba pie lielaas gribeeshanas ir vienkaarshi unikaala

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ghoul
post Jan 6 2005, 16:38
Post #45

Koutaishi

QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 6 2005, 16:27)
runaajot veel par tulkojumu man gribeejaas apshaut latvieshu tulkotajus vispaar, kas tulko un dublee jebko kas ir domaats beerniem. taa vietaa lai piemekleetu normaalas beernu balsis, kaut kaads pieugushais smalkaa balsii izliekas par debiilo.
Spilgts piemers bija Shrek pa LT7 nu anaalaaku tulkojumu reti gadiijies dzirdeet.

pienjemsim ka pa muusu televiizijaam saaks raadiit Chobits.. tad pareetjiniet kaadu balsi mees dzirdeesim Chii vietaa.... es pat neuznjemos to greeku mineet kura no mums paziistamajaam sievieshu aktriseem ierunaas(un kaa). Tas pats iet arii par NGE, LAIN, Gits - nu es shaubos vai liidz to beernu smadzeniiteem aizies tie teksti kaadus tur runaa...., kaut kaads flegmatisks onka/ tantuks monotoni bazarees visu seraala laiku... baigi interesanti klausiities Shinji Ikari moraalajaa mazohismaa, ja man buus jaaaklausaas persona kas to runaa it kaa no treshaa skatpunkta. irdomaajoties 25/26 seeriju NGE ja tas viss Brainfuck buus jaadzird vienas(labaakajaa gadiijumaa 2) personas tulkojumaa kura aizelsdamies lasiis textu no lapinjas... es domaaju komentaari lieki.... Latvieshu neizdariiba pie lielaas gribeeshanas ir vienkaarshi unikaala
*

Pilniibaa piekriitu,bet ir labitulkotas multenes( ne animes( nu es taas nesaucu par animeem))Pokemon tur bija superiigi dubleets un ja latvieshi taa tulkotu Chobits es noshautos..... laugh.gif
+Quote Post

6 Pages V < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21 July 2025 - 10:06