![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Rīt-parīt būs AnimeKingdom-AonE relīze
Es parasti ņemu tās. Nu vēl SEED Fansubs ir tīri ok... -------------------- Press any key to continue
|
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
Es ieprieksh njeemu SEED Fansubs. Likaas pietiekami normaali.
Shodien pirmo un droshi vien peedeejo reizi pameeginaaju AnimeChounin. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tak tiem chouniniem tikai eps 1-2 un 13-14 tik ir, šķiet viņi nav nopietni.
-------------------- Press any key to continue
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Mjaaa skana sitaas chauri kaa beeeeeeee shnaakona kautkaada ----- secinaajums NEVA EVA IN MA LAIF chuuninus nekachaashu beet seerijaaa gan bija laba aaa TAKA mums ir veel kas skataams mmmmmm shodien pirmo epu noskatijos [Shi-Fa] Jinki Extend - Episode 01 pameegini ieveertee shito
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Taka |
![]()
|
Labi. Pastīšos. Un tiem chuuniniem bilde ar tāda ziepaina, nav tik laba kā aone...
būs jāgaida, kad anime-kages parādīsies ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Taka shis gads ir mums radiits
![]() ![]() P.S divaas dienaas [seel darba un universitaates] noskatijos visu Gundam Seedu nu jau tresho reizi ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Spectre |
![]()
|
TAKAAAA es saaku justies apdraudeets un saaku just ka palieku 1 pats me ir bail nelauj Gundamiem izmirt mees esam veel mazaakaa skaitaa kaa anime fani LV [shobriid iskatas ka tikai 2].
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
nu es taa teikt fanoju par mechu ja vinja ir sapratiiga un ir labs grafons..... bet gaidu kad dabuushu GSD no kaada
![]() -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
QUOTE(Spectre @ Jan 21 2005, 13:32) TAKAAAA es saaku justies apdraudeets un saaku just ka palieku 1 pats me ir bail nelauj Gundamiem izmirt mees esam veel mazaakaa skaitaa kaa anime fani LV [shobriid iskatas ka tikai 2]. Heheh, būs jau labi ![]() <====== avataru apdeitoju ![]() Nu ep. 14 man ne visai, principā tur nekas īpašs nenotika... Need more action!!!! ![]() Un imho viņi sāk pārāk aizrauties ar SEED personāžiem, Minerva kaut kur aiz kadra atstāta... Un jaunais intro songs ne visai... Par Xenosagu - senks, pastīšos! -------------------- Press any key to continue
|
Spectre |
![]()
|
Nee imho tas really cool, man tas jaunais punku tapa nepatiik, ...... a Kira ir izaudzis un kamoon taksh who is more beautifull than Lacus man kabi tik viss groziitos ap Kiru un Lacus ....... eemmm kstati gribeju pateikt ka RAW ir jau 15 epizode .... shovakar skatiishos laikam
![]() Actually atradu vietinu, kur ir visas ieprieksheejaas seerijas ir RAW. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Taka |
![]()
|
Nē nu Kira ir tīri OK, bet te ir jauns kuģis ar jaunu apkalpi, tāpēc domāju ka uzmanība koncentrēsies uz viņiem.
Bet nu šaize tur sabdriedusi liela, cerams iztiks bez masu slaktiņa. -------------------- Press any key to continue
|
Spectre |
![]()
|
Uhhh nu taa shii seerija bija vairaak kaa gatavshanaas gaidaamajam ..... so so bikiit boring, bet nu taa teikt nonstop actions arii aatri apniktu.
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
Hehe, cik sapratu naakoshaa seerija buus paarskats par liidz shim notikusho...
So be prepared |
Taka |
![]()
|
Jaunais op/end muzons man tā ne visai...
bet ep 15 bija oki, vismaz atpakaļ pie Minervas. Bet storys nu lēēns... stiepj viņi ![]() Un jā, izskatās, ka ep. 16 būs recap. Bļin. Ciest nevaru šos "kratkoe soderžaņie prediduščih serij..." ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Taka |
![]()
|
Hmm... kaut kā ep. 16 nava
![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:21 |