![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Kā nu kā es esmu laimīgs, ka mēs tik labai komandai kā Canada zaudējām ar 4:6
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
vot sodien jaaskataas latvija-ASV
-------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Dye US and Bush!!!
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
bet speele tiešām nebija godīga, es vareetu tam tiesnesim seju Sasist un Sist
![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Taa speele bija tiiraakais absurds... pirmos vaartus veel kautkaadiigi vareetu neiskaitiit, bet otros vajadzeeja noteikti ieskaitiit. es pats jau beidzu skatiities peec shitaa tieshnesha izgaajiena
dmonster |
![]()
|
Yap yap tas Čehu d...ēj m...gabal tiesnesis mums visulaik, kaut par gaisa telpas USA spēlētājiem aizskaršanu, sodus deva
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Pasaule nekad visiem nav godiiga.. laikam jau arii neduus ar.. Demokraatijaa tomeer kaut kas nav ta kaa vajag.
Man vismaz prieks par vakardienas speeli.. ![]() -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nez, vai ir kāda anime par hokeju?
![]() Japāņiem šis sporta veids ir tomēr svešs... -------------------- Press any key to continue
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Taka @ May 6 2005, 10:48) Kur ta svešs, regulāri čempionāta augstākajā grupā spēlēja (pirms IIHF mainīja reglamentu). Mūsējiem izslēgšanas turnīrā vismaz bija ko piesmiet ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
dmonster |
![]()
|
|
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
jaa taa bija negodiiga speele muuseejie jau buutu vineejushi!!!!!!Vismaz labi ka muuseejie vineeja sloveenus,bet es jau iisteniibaa zinaaju ka muuseejie vinnees jo sloveeni tak nemaak speleet hokeju
dmonster |
![]()
|
Vainu nemāk vai arī slinķi, jo spēlējot viņiem bija maz uguns.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
Labi,ka arii peec taas "speeles" ar amerikaanjiem (tieshi taa,par speeli normaalaa weidaa to newar saukt - tas pusaklais aapsis izbojaaja pilniigi wisu... winjam wajadzeetu brilles un dzirdes aparaatu nopirkt (tas taa,katram gadiijumam naakotnei..), autowadiitaaja tiesiibas atnjemt un paradiizee neielaist (winch taapat droshwien ellee nonaax!
![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
dmonster |
![]()
|
QUOTE(rebel @ May 6 2005, 18:52) Labi,ka arii peec taas "speeles" ar amerikaanjiem (tieshi taa,par speeli normaalaa weidaa to newar saukt - tas pusaklais aapsis izbojaaja pilniigi wisu... winjam wajadzeetu brilles un dzirdes aparaatu nopirkt (tas taa,katram gadiijumam naakotnei..), autowadiitaaja tiesiibas atnjemt un paradiizee neielaist (winch taapat droshwien ellee nonaax! ![]() ![]() You Go Girl! ^^ Vakar man nāca ausīs galvenais tiesnesis, kas tiesāja LV:USA vairs netiesās galvenās hokej spēles. Yai He is a F..... !^&@$(!%(*@#$%(@#%(*#&%#*@%#^# (nejautājiet man, ko tas tikko nozīmē) -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:15 |