![]() |
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ May 15 2005, 14:50) Maniakaala attieksme.. ![]() ![]() Pat ar shaadu filtraacijas paneemienu neizdevaas nolemt iet uz vairaak seansiem, kaa diviem.. huh I wish you were here Five Star Stories -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() 1.-Cik tad īsti tās biētes maksā? 2.-Kur tās biļetes var iegādāties? 3.-Un vai nopērkot vienu biļeti 21. maijā es tur varēšu tupēt visu dienu? -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
man itka ray teica ka laikam esot 1,5-2ls par seansu man ari gribas zināt kas ar biļetēm
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, nu cilvēki nu dā-nu... Tas taču ir tiaki loģiski ja biļetes ir nopērkamas kinoteārtī kurā tas viss notiek. Vai tad nē?
Vārdu sakot, ejat uz kasēm un prasat visu ko jums vajag. -------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
nu katra gadijuma ja tomer butu pieņemsim pa tiem 2ls pa seansu tam man vaidzetu vismaz 18 latu
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Peerc tagad, veelaak biljetes buus 3 un 4 Ls.
-------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Šajā nedēļā, vēlākais 20 datums ja nemaldos.
-------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(baseboalbatboy @ May 15 2005, 22:22) Tur var tupēt visu dienu, nepērkot nevienu biļeti. Biļetes vajag tikai, lai ieietu zālē, kur skatīsies anime (katram seansam savu biļeti). A tupēt un piedalīties konkursos, kuri notiek ārpus zāles pirms katra seansa, var kaut visu dienu. Tā vismaz bija pagājušo reizi. Nezinu, kā būs tagad. Domāju, ka tāpat. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Nuin @ May 16 2005, 13:14) ak. nu skaidrs. tad laikam beidzot jāizdomā, uz ko iešu.. pa 3 vai 4 ls jau tok es netiktu :/ -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
GunMetaL |
![]()
|
lai cik bēdīgi ari tā lieta nebūtu........ VISU CILVĒKA DZĪVI NOSKA MAKA IZMĒRS....
vismaz lielako dzīves daļu značit komercialo ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
nez,tas jaw ir logjiski,ka biljetes maxaa un ne ljoti leeti,jo no kkaaa jaw organizatoriem arii jaadziiwo.. es jaw ar' no maajas izgaaju ar maku,kuraa bija krietni daudz naudas un atgriezos PILNIIGI TUKSHAA... man naacaas ajznjemties naudu trancportam no m8enes,kurai es ajzdewu naudu,laj winja dabuutu biljetes... brrr,,un atpaklalj paar tiltu naacu ar kaajaam (tas gan man patika. gaajieni paar tiltu rullz 4evaa [it iipashi,kad ir rundenc un puush BRIESMIIGS weejsh..sajuuta taada,ka paarlidoshu paari malaj..jeej..suppaaa..uups,tas te galiigi neiederas...whatever],tiiilc...miilu tiltus)... ceru,ka buus taa werc..jaaiespajdo taksh pozitiiwi arii taa drawdzene..winjai jaw patiik,bet wajaga,laj winja arii wajraak intereseejas,hehe..
wajraak anime miiletaaju = wajraak pasaakumu naakotnee; wajraak anime miileetaaju = wajraak apmekleetaaju = ar lajku - zemaakas cenas! ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
QUOTE(rebel @ May 16 2005, 22:43) nez,tas jaw ir logjiski,ka biljetes maxaa un ne ljoti leeti,jo no kkaaa jaw organizatoriem arii jaadziiwo.. es jaw ar' no maajas izgaaju ar maku,kuraa bija krietni daudz naudas un atgriezos PILNIIGI TUKSHAA... man naacaas ajznjemties naudu trancportam no m8enes,kurai es ajzdewu naudu,laj winja dabuutu biljetes... brrr,,un atpaklalj paar tiltu naacu ar kaajaam (tas gan man patika. gaajieni paar tiltu rullz 4evaa [it iipashi,kad ir rundenc un puush BRIESMIIGS weejsh..sajuuta taada,ka paarlidoshu paari malaj..jeej..suppaaa..uups,tas te galiigi neiederas...whatever],tiiilc...miilu tiltus)... ceru,ka buus taa werc..jaaiespajdo taksh pozitiiwi arii taa drawdzene..winjai jaw patiik,bet wajaga,laj winja arii wajraak intereseejas,hehe.. wajraak anime miiletaaju = wajraak pasaakumu naakotnee; wajraak anime miileetaaju = wajraak apmekleetaaju = ar lajku - zemaakas cenas! ![]() galvenaa tava plaana dalla sastaav no anime popularitaates palielinaassanas bet kaa lai to izdara??? ![]() ![]() -------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
emm..kam ir domaaati draugi? ja winji ajzrawsies,tad apjeegs to pashu,ko mees un pasuutiis sho anime-miilestiibu taalaak tiem draugiem,kas mums nau kopiigi (jo kopiigie jaw paarswaraa ir inficeeti
![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 07:53 |